Manchester United - Manchester City ennakko + vihje

Manchester United - Manchester City ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Manchesterin Derby pelataan lauantaina jo 14:30 suomen aikaa. Ole Gunnar Solksjaer on saanut pitää työpaikkansa Unitedin voitettua viime viikonloppuna Tottenhamin 3-0 sekä pelattuaan Atalantaa vastaan Mestarien Liigassa 2-2 tasapelin. Parantuneista tuloksista huolimatta Unitedilla on paljon kehitettävää pelaamisessa ja tulokset mairittelevat mielestäni joukkuetta. 

Manchester city on puolestaan jatkanut tällä kaudella hyvää virettään, vaikka alla on 2-0 kotitappio Crystal Palacelle joutui Pep Guardiolan miehistö pelaamaan toisen puoliajan yhden miehen vajaalla. City antoi omasta tasostaan varoituksia voitettuaan aiemmin tällä kaudella Chelsean vieraissa 0-1. Chelsea loi ainoastaan Xg:ta 0.22, mikä kertoo Cityn oikeastaan täydellisestä ottelun hallinnasta. Guardiola on luonut joukkueesta koneen, mikä toteuttaa pelistä toiseen sovittuja asioita. 

United joutuu lähtemään otteluun ilman Raphael Varanea sekä Paul Pogbaa, Viktor Lindelöfin pelaaminen on vielä epävarmaa. Etenkin Varanen ja Lindelöfin mahdollinen puuttuminen ovat haasteellisia, sillä joukkue on suosinut viime aikoina 5-3-2 ryhmitystä. Muodostelmalla on keskitytty saamaan parempaa tasapainoa puolustamiseen. Unitedin pelaamisesta on kuitenkin puuttunut edelleen punaien lanka ja esitykset eivät ole mielestäni  pelillisesti parantuneet huolimatta Tottenhamin 3-0 kaadosta ja Atalanta tasapelistä. 

Manchester Cityn loukaantumistilanne on hieman parempi - Ayemeric Laporte kärsii pelikieltoa ulosajosta sekä Ferran Torres on vielä sivussa. Tämä tarkoittaa John Stonesin siirtyvän keskuspuolustukseen Ruben Diasin rinnalle. Phil Foden avannee piilokärkenä, mikä on toiminut viime otteluissa oikein mainiosti. Joukueiden kohtaamiset ovat olleet viime vuosina tasaisia ja United on raapinut otteluista hyvin pisteitä, uskon Cityn tämän hetken vireen kuitenkin olevan liikaa Unitedille. Markkinalla Cityn kertoimet on vedetty aika alas, mutta silti pientä valueta vaalenasinisten voitosta löytyy. 

Pelivalinta: 

Manchester City -0.5 @1,77 coolbet. panostaso 2/5. kerroinraja 1,71.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php? f=35&t=55605&p=554411#p554411   Linkistä loputkin valinnat talteen :)

Kommentit (0)