Manchester Utd - Newcastle ennakko

Manchester Utd - Newcastle ennakko

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Erik Ten Hagin manageroima Manchester United saa Newcastlen vieraaksi sunnuntaina Old Traffordille. Newcastle on päässyt Eddie Howen alaisuudessa erinomaiseen vireeseen ja on tällä hetkellä top6-joukkueiden ykköshaastaja. Howe piti reilun vuoden taukoa valmentamisesta Bournemouth pestin jälkeen ja haki oppeja puolustamiseen muun muassa Diego Simeonelta, joka luotsaa Atleticoa Madridia ja on tullut tunnetuksi etenkin puolustuspelaamisen velhona. Howen suurempina heikkouksina Bournemouthin aikaan pidettiin hänen joukkueidensa puolustustyöskentelyä, mutta siihen on tullut selkeä muutos. Luonnollisesti Newcastlessa Howella on käytössä laadukkaammat pelaajat, mutta kehitys puolustuspelaamisen suhteen on ollut valtava. 

United ja Newcastle löytyvät sarjataulukon sijoilta viisi ja kuusi - Unitedilla on piste Newcastlea enemmän ja yksi ottelu vähemmän pelattuna. Newcastle on takuulla tyytyväinen alkukauteen, mutta Unitedin leirissä on varmasti kaksijakoisia tunnelmia. United hävisi kahdella ensimmäisellä kierroksella Brightonille ja Brentfordille, mutta on tämän jälkeen kairannut voitot Liverpoolista ja Arsenalista. Puolestaan Manchester Citya vastaan tuli rökäletappio tennisluvuin 6-3, mutta mielestäni United on matkalla oikeaan suuntaan.

Täksi kaudeksi joukkueen ruoriin palkattu hollantilainen Ten Hag ajaa uutta pelitapaa sisään ja viitteitä paremmasta on nähty. Muutos vie kuitenkin aikaa ja näen ottelun Newcastlea vastaan haastavana Unitedille. Newcastle on parhaimmillaan altavastaajana - Tiivis puolustaminen, nopeat vastahyökkäykset, erikoistilanteet sekä kykyhallita ottelua myös pallon kanssa tekee Newcastlesta vaikeasti voitettavan joukkueen kenelle tahansa. Tämän sai kokea Liverpool sekä Manchester City. Castle repi Citya vastaan 3-3 tasapelin, kun taas Liverpoolille joukkue hävisi 2-1, Liverpoolin tehdessä voittomallin lisäajan lisäajalla. 

Manchester Unitedilla on torstaina Eurooppa-liigassa kotiottelu kyproslaista Omoniaa vastaan. Uskon Unitedin kierrättävän ottelussa runsaasti, mutta pientä viilausta rasitukseen on tehtävä. Puolestaan Newcastle saa huilata täyden viikon ja keskittyä sunnuntain otteluun rauhassa. Molempien joukkueiden loukkaantumistilanteet ovat kohtalaiset. Unitedin optimiavauksesta puuttuvat Anthony Martial sekä Scott McTominay. Toki Casemiro ei mielestäni ole heikennys McTominayn verrattuna. Castle on puolestaan saanut tärkeän Allan Saint-Mximinin parsittua pelikuntoon, mikä on erinomainen uutinen vierailijoille. Castlelta puuttuu edelleen Alexander Isak, joka olisi kunnossaan lähellä avauskokoonpanon paikkaa. 

Näen Newcastlen tarjoavan Unitedille markkinaa suuremman haasteen kaikki seikat huomioiden. Castle on Howen alaisuudessa yksi ärsyttävimmistä joukkueista pelata vastaan ja Castlella on kaikki mahdollisuudet napata pisteitä Manchesterista mukaan. Pelikohteeksi valikoituu Newcastlen +0.75 tasoitus, missä Unitedin kahden tai suuremman maalin voitosta veto häviää, maalin voitosta puolet panoksesta palautuu ja muilla tuloksilla veto osuu. 

pelivalinta

 Newcastle +0.75 @ 1.75 Veikkaus. 4.25/5. kerroinraja 1.61. Allekirjoittaneen sekä muiden foorumilaisten pelivalintoja löytyy linkin kautta: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=578177#p578177 

Kommentit (0)