Newcaste palaa voittojen tielle

Newcaste palaa voittojen tielle

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Bournemouth on noussut vaivihkaa sarjataulukossa jo 13:sta, mikä on tullut ainakin itselleni täysin yllätyksenä. Scott Parkerin saatua potkut nöyryyttävän 9-0 tappion jälkeen on The Cherries napannut kuudesta mahdollisesta pisteestä neljä, mitä voidaan pitää erinomaisena suorituksena. Viikonloppuna Bournemouthin matka jatkuu Newcastlen vieraaksi ST James' Parkille, jossa on luvassa äärimmäisen hankala ottelu. 

Newcastlen alkukausi on ollut omissa papereissani erinomainen. Vaikka pisteitä on kertynyt vasta seitsemän, niin Newcastle peli on hyvin raiteillaan. Verrattain pienen pistesaldon takaa löytyy haastava otteluohjelma. Castle on kohdannut kuudessa ensimmäisessä ottelussaan Liverpoolin, Manchester Cityn ja Brightonin, joten seitsemän pistettä on kelpo saldo. Newcastlella on ollut myös epäonnea tulosten takana. Esimerkiksi Liverpoolin 2-1 voittomaali tuli vasta lisäajan lisäajalla kulmapotkun jälkitilanteesta. Puolestaan edellisellä kierroksella Castle pelasi kotonaan Crystal Palacen kanssa 0-0 tasatuloksen, mutta olisi ansainnut voiton ottelusta. Tulevana viikonloppuna on loistava sauma muuttaa hyvät peliesitykset pisteiksi, kun sarjanousija saapuu kylään. 

Newcastle on jättisuosikki 

Hyvistä tuloksista huolimatta Bournemouth on edelleen omassa rankingissa selkeästi viimeisenä. Hyvien tulosten takana on rutkasti hyvää onnea ja näillä peliesityksillä ei kovin montaa pistettä ole tulevaisuudessa luvassa. Newcastle ottanee kotikentällä pallonhallinnan itselleen ja Bournemouthin mahdollisuudeksi jäävät vastahyökkäykset ja erikoistilanteet. Toki lähtökohtainen pelinkuva suosii hieman Bournemouthia, koska he pystyvät makaamaan alhaalla ja hyökkäämään nopeasti vastaan, missä Newcastle on yleensä parhaimmillaan. Nyt Eddie Howen täytyy löytää keinot matalan blokin murtamiseen. Tähän auttaisi huomattavasti, mikäli Allan Saint-Maximin sekä Bruno Guimares pystyvät pelaamaan. Kaksikon pelikunnosta ei ole vielä tietoa, mutta olen varovaisen optimistinen kaksikon suhteen, sillä he olivat jo edellisellä kierroksella lähellä pelikuntoa. Etenkin Saint-Maximinin haastot olisivat oiva asema matalaa blokkia vastaan. 

Edellisenä viikonloppuna ei pelattu ollenkaan Valioliigassa kuningatar Elisabethin menehtymisen vuoksi, joten loukkaantumistilanteista ei ole täyttä tietoa. Newcastlelta varmuudella ovat poissa Emil Krafth, Karl Darlow sekä Jonjo Shelvey. Puolestaan Callum Wilson saatetaan nähdä vaihtopenkin puolella. Bournemouthilta ovat edelleen sivussa David Brooks, Joseph Rotwell sekä Benjamin Pearson. Junior Stanislas on noin 50% otteluun. Vaikka Newcastlen loukkaantumiset ovat merkittävämpiä, niin joukkueiden tasoero on tällä hetkellä valtava. Itselleni maistuu otteluun muutama kohde: Newcastlen nollapelistä sekä tasoituksesta saa tällä hetkellä maistuvia kertoimia, joten pelit lähtee harakoiden suuntaan. 

Pelivalinta: 

Newcastle -1.0 @1.8 4/5 60.6% & Bournemouth U0.5 @2.08 2/5 51.3%. Foorumin kautta voi tarkastella omia ja muiden pelisuosituksia https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=675

Kommentit (0)