Newcastle - Tottenham ennakko ja vihje

Newcastle - Tottenham ennakko ja vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Sunnuntai-iltana omistajavaihdoksen kokenut Newcastle saa St James´Parkille vieraakseen alavireisen Tottenhamin. Newcastlen manageri Steve Bruce on ainakin vielä sunnuntaina joukkueen luotsina, mutta potkut lienevät vain ajan kysymys, sillä uudet omistajat haluavat puikkoihin modernimman ja enemmän nimeä omaavan valmentajan. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä - Newcastle säilyäkseen ja Tottenham taistellakseen europaikoista. 

Newcastle on kärsinyt paljon loukkaantumisista, mutta joukkue saa sairastuvalta ykköshyökkääjä Callum Wilsonin käyttöönsä. Tämän lisäksi joukueen kapteeni Jamal Lascelles sekä keskikentän kulttipelaaja Jonjo Shelvey ovat pelikunnossa. Newcastle saattaa lähteä otteluun 4-3-1-2 muodolla, jolla joukkue pelasi viime kaudella oikeinkin hyviä otteluita. Pitää myös muistaa, että Wilson sekä Alla Saint-Maximin ovat muodostaneet todella pätevän hyökkäysduon Valioliigaviheriölle.  

Tottenhamilla on paljon kysymysmerkkejä kokoonpanon suhteen - pelaavatko Etelä-Amerikkaan matkustaneet pelaajat ollenkaan? Luultavasti ei. Tämän lisäksi eilen uutisoitiin kahden Spurs pelaajan sairastuneen koronaan. Nimiä ei ole julkaistu, mutta vahvasti huhuissa on ollut etelä-korealainen Heung-min Son. Tämä on suuri takaisku Spursille, mutta paikkaajia löytyy. Joukkueen valmentaja Nuno Espirito Santo on saanut kritiikkiä puolustusvoittoisesta pelityylistä, mutta uskon joukkueen lähtevän huomenna pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa sarjataulukon toiseksi viimeisenä majailevaa Newcastlea vastaan. 

Molemmilla joukkueilla on ollut omat ongelmansa puolustuspelaamisessa, joten peli-ideaa löytyy runsasmaalisuudesta. Newcastle pääsee luultavasti pelaamaan vapautuneesti omistajanvaihdoksen myötä ja en usko peruutteluun kummankaan joukkueen osalta. Paikkoja tullaan näkemään ja voi olla, että nähdään useampi vastahyökkäyksen vastahyökkäys. Näillä puheilla overia lapulle. 

Pelivalinta:

over 2.5 goals @1,775 Pinnacle, panostaso 2.25/5. raja 1,7. Linkistä myös loput valinnat talteen: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=554411#p554411  

Kommentit (0)