Norwichin tehottomuudelle jatkoa?

Norwichin tehottomuudelle jatkoa?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Norwich pääsee haastamaan Chelsean Stamford Bridgella lauantai-iltapäivänä kello 14:30. Chelsea pelasi keskiviikkona Mestarien Liigassa Malmöa vastaan ja hoiti ottelun tyylikkäästi 4-0. Joukkue sai silti jobinpostia, sillä Romelu Lukaku ja Timo Werner molemmat loukkaantuivat ja ovat näin ollen viikonlopun ottelusta sivussa. Toisaalta tämä avaa oivan mahdollisuuden vähäisille peliajalle jääneille pelaajille näyttää omia kykyjään.  

Norwich on saanut keskittyä koko viikon Chelsea otteluun, joten pientä lepoetua joukkueelle voinee antaa. Norwichilta ottelusta puuttuvat Chelseasta lainattu Billy Gilmour, Christoph Zimmerman sekä Todd Cantwell. Ei maailmaa mullistavia poissaoloja, sillä joukkue on suosinut viimeisimmissä otteluissa 5-3-2 ryhmitystä. Viiden alakertaan siirtyminen on tuonut tarvittavaa tasapainoa puolustuspelaamiseen, mutta tämä on veroittanut runsaasti hyökkäyksen tehoja. Kanarianlinnuilla on ollut vaikeuksia päästä omalta alueelta pois, sillä Daniel Farken miehistö haluaa yleensä pelata alhaalta asti pallonhallinta jalkapalloa, mutta joukkueen laatu sekä vastustajien prässääminen on tyrähdyttänyt tämän oikeastaan täysin. Näin ollen vastustajat saavat pallon riistoja ylhäällä, mikä tuottaa ongelmia puolustukselle. 

Mielenkiintoista on nähdä, minkä verran Chelsea tulee kierrättämään avainpelaajiaan. Malmöa vastaan pelattiin oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten ainakin pientä kierrätystä on luvassa. Tästä huolimatta Chelsea pystyy heittämään laatupelaajia jokaiselle pelipaikalle. Pelinkuva lienee seuraava: Norwich yrittää pitää mahdollisimman kauan oman maalin puhtaana ja saamalla yrittää saada vastahyökkäyksistä tai erikoistilanteista yhden maalin. Näen tässä monta uhkakuvaa Norwichille - Joukkueen pyrkiessä pelaamaan alhaalta asti, on Chelsean prässi sen verran laadukas, että joukkue tulee väkisin menettämään palloja, mistä aiheutuu Chelsealle hyviä maalintekomahdollisuuksia. Toisaalta Norwichin pelatessa pidempää palloa keskikentän tuki on kaukana, joten kakkospallot jäävät väistämättä Chelsean haaviin. Chelsea puolestaan yrittää murtaa Norwichin matalaa blokkia ja päästä laadukkaille maalintekoalueille. 

Mielestäni on vaikea nähdä Norwichin saavan lauantaina palloa Chelsean maaliin asti. Näin ollen itse löydän positiivista tuotto-odottamaa Chelsean nollapelistä. Chelsean kierrättäessä runsaasti pelaajiaan voi Norwich u0.5 nousta vielä entisestään kokoonpanojen tullessa julki, mutta itse pelaan sitä jo nyt. 

Pelivalinta: 

Norwich u0.5 goals @1,625 pinnacle. Panostaso 3/5. kerroinraja 1,55. Linkistä myös loputkin omat valinnat mukaan: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=554411#p554411   

kansiuvan lähde: Daily Focus Nigeria

Kommentit (0)