Palace vahvoilla sunnuntaina

Palace vahvoilla sunnuntaina

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Crystal Palace ja Everton ottavat yhteen sunnuntain iltaottelussa. Crystal Palace on ollut itselle tämän kauden yksi positiivisimmista yllättäjistä. Ennakoin Palacea ennen kauden alkua jopa putoamistaistoon, samalla epäilin vahvasti entisen huippupelaajan Patrick Vieiran valmennustaitoja. Käsi pystyyn virheen merkiksi, Vieira on osoittanut epäilykseni vääräksi ja joukkuuen peli on sujunut mallikkaasti tilastojen sekä myös puhtaasti silmällä katsottuna. 

Palace pääsee suhteellisen terveellä kokoonpanolla otteluun. Ainoastaan Nathan Ferguson ja James McArthur ovat varmuudella poissa ottelusta. Joel Ward palannee avauskokoonpanoon kärsittyään pelikiellon viiden keltaisen kortin takia edellisessä ottelussa. Keskuspuolustaja Joachim Andersen palannee vaihtopenkillä loukkaantumisen jälkeen. Andersenin poissaolo on mielestäni näkynyt Palacen otteissa, sillä 32-vuotias James Tomkins on heikompi etenkin tekniseltä taidoltaan. Palace saa kuitenkin jaloilleen vahvan kokoonpanon ja puolustus on ollut tällä kaudella joukkueen vahvuus. Palace on päästänyt Xg:ta vain 1.04 per peli, mikä on neljänneksi pienin lukema koko liigasta. 

Everton on vaikeuksissa 

Everton pelasi ennen maanantain Arsenal kamppailua kahdeksan ottelua ilman voittoa. Osa faneista haluaa jo joukkuuen päävalmentajan Rafael Benitezin ulos seurasta. Benitezin ja Lucas Dignen välillä kiehuu - Benitez jätti Dignen maanantaina kokonaan ulos kokoonpanosta, vaikka Digne ei ole loukkaantunut. Everton sai maanantaina kaipaamansa voiton, mutta pelaamisessa on vielä paljon parannettavaa. Toki loukkaantumisia on ollut paljon ja nyt Everton on alkanut saamaan avainpelaajiaan takaisin kentälle. Evertonilta puuttuvat vielä sunnuntaina ainakin Yerry Mina, Calvert-Lewin sekä Tom Davies

Ottelusta voidaan odottaa niin sanotusti tyypillistä brittiläistä jalkapalloa: kovaa taistelua, jossa ei liikaa hienouksia nähdä. Palace on kolmen ottelun tappioputkessa ja haluaa varmasti korjata asian kotiyleisön edessä. Palacen otteet ovat menneet tuloksellisesti alaspäin, mutta tilastojen valossa näyttää hyvältä. Viimeisen kuuden kierroksen aikana Palace on päästänyt vain kaksi Big Chancea omiin, mikä on pienin lukema koko sarjassa. Palace on tällä hetkellä askeleen edellä Evertonia niin pelillisesti kuin valmennuksellisesti. Saan Palacen noin 45% suosikiksi, joten vedot kohdistuvat Palacen suuntaan. 

Pelivalinta: 

Crystal Palace +0 @1.63 Coolbet 3/5. kerroinraja 1.54.

 

  

Kommentit (0)