Palacen kelkassa Lontoon paikalliseen

Palacen kelkassa Lontoon paikalliseen

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Huikeasti 2-0 kotivoitolla kauden aloittanut Brentford kohtaa viikonloppuna Lontoon paikallisottelussa Crystal Palacen. Palacen kauden aloitus oli puolestaan nihkeämpi, mutta ei siitä hirveästi voinut budjetoida. Joukkue hävisi 3-0 Chelsealle. Palacen ja Brentfordin kohtaaminen ei ole se kaikista mediaseksikkäin, mutta tästä saa mielestäni erittäin kiinnostavan ottelun. Molemmat joukkueet taistelevat tällä kaudella tosissaan putoamista vastaan ja näistä peleistä molemmat tarvitsevat pisteitä. 

Crystal Palace on uudistunut toden teolla, kun monet konkarit saivat lähteä nuorennusleikkauksen vuoksi. Myös pitkäaikainen manageri Roy Hodgson pääsi viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja tilalle valittiin entinen huippujalkapalloilija Patrick Vieira. Vieiralla ja koko Palacella on näytön paikka kotifanien edessä ja nyt Palace pääsee luultavasti näyttämään enemmän omaa pallollista peliä, kun vastustaja ei ole niin hyvä. 

Thomas Frankin luotsaamalla Brentfordilla puolestaan kauden aloitus oli tarunomainen. Kotiyleisö oli hurmoksesssa, pelaajat taistelivat soturien lailla ja palkintona kolme pistettä yhdeltä top6-joukkueelta. Nyt vastustajan pitäisi ainakin paperilla helpottua, mutta povaan Brentfordille todella vaikeaa ottelua. 

Markkina on mielestäni huomioinut liikaa molempien joukkueiden ensimmäiset ottelut, kerron miksi. Palace pääsee kotifanien eteen uuden managerin alaisuudessa ensimmäistä kertaa ja joukkue uhkuu näyttöhaluja. Wilfried Zaha - yksinkertaisesti tärkein yksittäinen pelaaja joukkueellen Valioliigasta ja voi pelistä toiseen kuin tyhjästä luoda taikoja. Palace on rutinoitunut Valioliigajoukkue, jolla kuitenkin on laadukkaampi joukkue kasassa. Näiden vuoksi olen Palace myönteinen nykykertoimilla. 

Ottelu pelataan 21.8. kello 17:00. Pelivalinta Crystal Palace +0 @1,934. Panostasona otan itse vähän reippaammin 3/5. kerroinraja 1,82. Täältä pääset lukemaan loput Valioliigavihjeet.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=551369#p551369

Kommentit (0)