Piristääkö managerivaihdos Tottenhamia?

Piristääkö managerivaihdos Tottenhamia?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Heikosti menneen alkukauden jälkeen Tottenham antoi potkut Nuno Espirito Santolle kärsittyään Manchester Unitedille kotikentällään 3-0 tappion. Tilalle palkattiin kaikkien tuntema Antonio Conte. Räiskyvä ja erittäin vaativaksi luonnehdittu Conte otti lopulta Tottenham-pestin vastaan. Miestä oli huhuiltu jo kesällä Tottenhamin valmentajaksi, mutta silloin ei vielä asiaa viety maaliin. Useiden medioiden mukaan Contelle on luvattu rahaa 3-4 pelaajan hankintaan tammikuun siirtoikkunassa. Tämä oli varmasti myös yksi syy, miksi Conte otti pestin vastaan.

Tottenhamin peli on ollut ideaköyhää rakenteluvaiheessa sekä hyökkäyskolmanneksella. Joukkueella ei ole ollut selkeitä malleja murtautumiseen ja tämä on näkynyt suoraan joukkueen pistemäärässä sekä muissa tilastoissa. Tottenhamilla on toiseksi vähiten laukauksia boksin sisältä sekä toiseksi vähiten maalintekoyrityksiä. Myös muut tilastot ovat poikkeuksia lukuun ottamatta alempaa keskikastia. On selvää ettei Tottenhamin tasoiselle joukkueelle edellä mainitut lukemat ole hyviä. 

Evertonin hyvän alkukauden jälkeen on tullut heikompi vaihe. Everton on kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota ja joukkueen otteet ovat olleet heikohkoja. Toki Everonilla on loukkaantumishuolia, mutta ne eivät selitä kaikkea, vaikka joukkueen manageri Rafael Benitez toi loukkaantumishuolet maanantain tappio-ottelun jälkeen esiin. Evertonin pelaaminen on ollut todella passiivista puolustettaessa ja joukkue on luottanut vastahyökkäyksiin. 

Evertonilla on luultavasti viikonlopun pelistä Dominic Calvert-Lewin sekä Abdoulaye Docoure poissa. Lucas Digne on hieman epävarma otteluun. Tottenhamilla on parempi tilanne, sillä vain Bryan Gil sekä Ryan Sessegnon ovat poissa. Itse uskon Tottenhamin saavan piristysruiskeen valmentajan vaihdoksesta ja pelaajilla on paljon näytön haluja uudelle valmentajalleen. Etenkin, kun tiedetään Conten arvostavan kovaa työntekoa. Itselleni kelpaa näillä kertoimilla vierasvoitto tasapeli varmistuksella kupongille. 

Pelivalinta: 

Tottenham +0 @1,84 pinnacle. panostaso 3.25/5. raja 1,71. linkistä loputkin Valioliigavedot talteen: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php? f=35&t=55605&p=554411#p554411  

Kommentit (0)