Sotonin kriisi syvenee

Sotonin kriisi syvenee

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 22/23 vedonlyönti

City liitää tällä hetkellä, niin Mestarien Liigassa kuin Valioliigassa. Erling Haaland sekä Kevin De Bruyne ovat täysin pitelemätön parivaljakko tällä hetkellä. City pelasi keskiviikkoiltana UCL:ssa Kööpenhaminaa vastaan kotonaan ja voittivat leikitellen 5-0. Haaland pelasi vain 45 minuuttia tehden kaksi maalia, kun taas KDB ja Phil Foden saivat levätä koko ottelun. Puolestaan vierasjoukkue Southampton on tällä hetkellä pienen kriisin partaalla. Joukkueen manageri Ralph Hasenhüttl on saamassa potkut. Luotettavien brittimedian tietojen mukaan on enää ajan kysymys, milloin potkut tulevat ja kuka nimitetään seuraajaksi. Soton on hävinnyt kolmea ottelua putkeen, ja huhujen mukaan Hasenhüttl on menettänyt pukukopin luottamusta.

Tekisin Citylle yleensä isompaa sämpyläottelun säätöä, mutta City pystyi kierrättämään pelaajia Kööpenhaminaa vastaan keskiviikkona ja joukkueet kohtaavat uudelleen ensi tiistaina. Minkä vuoksi en tee suurempaa säätöä Citylle Soton otteluun? Mielestäni Kööpenhamina on Citylle helpohko vastus, joten City voi keskittää kaiken keskittymisen lauantain otteluun. Myös Sotonin tilannetta on otettava huomioon. Mikäli Soton ei saa vaihdettua valmentajaa ennen viikonlopun ottelua, miten joukkue saa motivoitua itsensä otteluun. Onko mukava valmentaa, kun tiedät saavasi potkut kohta? Katkeaako selkäranka nopeammin, jos City menee ottelun alussa johtoon? Kaikki ovat mielenkiintoisia kysymyksiä, jotka täytyy ottaa huomioon vedonlyönnissä. 

Soton on tullut viime vuosina tunnetuksi 4-2-2-2 formaatiosta ja aktiivisesta pelityylistä. Omiin on mennyt maaleja, mutta Soton on myös maalannut itse. Kaiken keskiössä on kuitenkin ollut tehokas prässipelaaminen. Tällä kaudella asiat ovat muuttuneet. Soton on suosinut 4-2-3-1 muodostelmaa ja joukkue on vetäytynyt usein keskiblokkiin puolustettaessa. Tämän seurauksena maalimäärät ovat tippuneet selkeästi molemmissa päissä. 

Vaikka Soton on pystynyt edellisinä vuosina kiusaamaan Citya keskinäisissä kamppailuissa, niin siihen en usko lauantaina. Sotonin peli on tällä hetkellä todella sekaisin ja pieniä luovuttamisen merkkejä on näkynyt ilmassa. Samaan aikaan taustalla kuohuu ja kentällä pistepotti ei kasva. Näen ottelussa aineksia Cityn useamman maalin voitolle, joista saa tällä hetkellä max-panostukseen oikeuttavia kertoimia. 

pelivalinta: 

Man City -2.0 (aasialainen) @1.6 5/5. kerroinraja 1.46. 

Kommentit (0)