Susien kyydissä viikonloppuun

Susien kyydissä viikonloppuun

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Wolves on avannut kauden kolmella 1-0 tappiolla, vaikka joukkue olisi ansainnut peleistä enemmän. Susien maaliodottama näyttää 4.5 maalia eli joukkue on alisuorittanut roimasti. Joukkue on kohdannut Tottenhamin, Leicesterin sekä Manchester Unitedin, joten vastustajatkaan eivät ole olleet helpoimmasta päästä. Itse olen ollut todella vakuuttunut Bruno Lagen miehistön otteista. Watfordilla puolestaan on kolmesta ottelusta kerättynä kolme pistettä, mitä voidaan pitää kohtalaisena tuloksena putoamista vastaan taistelevalle ryhmälle. Joukkue on pelannut ajoittain hyvää vastahyökkäyspeliä, mutta puolustuspäässä on ollut vaikeuksia.

On selvää ettei Wolvesin maalittomuus jatku loputtomiin ja uskon sen katkeavan Watfordin vieraana. Vaikka pelinkuva kaikella todennäköisyydellä muuttuu siten, että Wolves joutuu pitämään palloa ja Watford puolustamaan hakien vastaiskuja on Wolves silti selkeä suosikki voittamaan ottelun. Taroren ja Trincaon 1vs1 pelaaminen tulee olemaan keskiössä ja se miten viimeiset ratkaisut ja viimeistelyt onnistuvat. 

Wolvesin puolustus on mielestäni selviytynyt erinomaisesti ensimmäisistä peleistä päästäen vain kolme maalia ennaltaan kovempia joukkueita vastaan. Mutta pelinkuva on ollut erilainen, kun Wolves on puolustanut syvältä. On mielenkiintoista nähdä miten Wolves pystyy puolustamaan transitiot, kun Watfordille niitä luultavasti aukenee. Watford ei ole hävinnyt sitten viime helmikuun kotinurmellaan, joten haastetta riittää. Kotietu on muutenkin palannut normaaliksi, kun joukkueet saavat täyden yleisön stadioneille. 

Näillä kertoimilla kelpaa Wolves mainiosti lapulle ja itselleni kelpaa -0.25, jolloin tasapelistä saadaan puolet panoksesta takaisin. Ottelu pelataan lauantaina 11.9. kello 17:00. Pelivalinta Wolves -0.25 @2.05 pinnacle. kerroinraja noin 1,93. panostaso 2.5/5. Linkistä pääsee lukemaan myös loputkin valintani Valioliigaan  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=425 

 

Kommentit (0)