Villareal - Man Utd ennakko + vihje

Villareal - Man Utd ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Mestareiden Liiga 21/22 vedonlyönti 

Ole Gunnar Solskjaer sai lähteä Unitedin kärsittyä 1-4 tappion Watfordin vieraana lauantaina. Unitedin esitys oli luvalla sanoen heikko ja on oikeastaan ollut vain ajan kysymys milloin Solskjaer saa väistyä uuden managerin tieltä. Tiistaina tuskin nähdään vielä uutta henkilöä Unitedin peräsimessä vaan vetovastuun ottanee väliaikaisesti Michael Carrick. 

Villareal on LaLigassa vasta 12:sta kerättyyään 16 pistettä alkukauden otteluista. Unai Emeryn suojatit ovat hieman alisuorittaneet, sillä Xpts:n valossa joukkueella olisi kasassa 19.91 pistettä. Näin he olisivat Xpts:n valossa seitsemäs sarjassa. Mestareiden Liigassa joukkueet jakavat kärkipaikan seitsemällä pisteellä, mutta Atalanta kärkkyy viidellä pisteellä kolmantena. Pitää myös muistaa, että Atalanta kohtaa tiistaina sveitsiläisen Young Boysin, mikä on kolmesta joukkueesta selkeästi heikoin. Näin ollen molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä tiistaina. 

Unitedin valmentajanvaihdos luulisi toimivan herätyksenä myös pelaajille. Vaikka väliaikainen manageri tulee talon sisältä on pelaajien silti annettava näyttöjä uudelle managerille. Unitedilla ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä tiistaina ja uskon pelaajien antavan hieman normaalia enemmän, sillä jokainen henkilö seuran sisällä haluaa varmasti kääntää hankalan tilanteen mahdollisimman nopeasti hyväksi. Itse uskon joukkueen piristyneeseen ilmeeseen ja näin ollen vieraiden voitosta saa arvoa näillä kertoimilla. 

Pelivalinta: 

Villareal - Manchester United: Utd +0 @1,813. Panostaso 1,5/5. kerroinraja 1,75. 

Kommentit (0)