West Hamin erinomaiselle vireelle jatkoa?

West Hamin erinomaiselle vireelle jatkoa?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Sunnuntaina Valioliigassa kohtaavat kaksi hyvin perinteistä Brittiläistä seuraa Aston Villa sekä West Ham United. Molemmat joukkueet ovat vakionimiä Valioliigassa, vaikka kumpikin on käynyt kertaalleen 2010-luvulla hakemassa vauhtia sarjaporrasta alempaa Championshipista. Villalla tämä stintti kesti yhteensä kolme kautta, West Hamilla puolestaan vain kauden. Peilatessa viime kautta tähän kauteen voidaan sanoa Villan heikentyneen ja West Hamin parantuneen, mutta miksi?

Aston Villa menetti kiistatta parhaan pelaajansa viime kauden jälkeen Manchester Cityyn. Jack Grealish ostettiin  Cityyn historiallisella 100 miljoonan punnan siirtokorvauksella, joka on Britannian siirtoennätys. Grealish oli Villan pelin sielu, joka sai liikkua vapaasti vasemmalta laidalta sisään rakentamaan peliä ja sai käytännössä aina pallon jalkaan, kun tahtoi. Paljon on siis muuttunut ja luonnollisesti Grealishin kaltaista korvaajaa ei ole löytynyt. Villa hankki kesän siirtoikkunassa Grealishin korvaajiksi Emiliano Buendian Norwichista sekä Leon Baileyn Bayern 04:sta. Molemmat ovat kärsineet pienistä vaivoista ja myös formaation vaihtuminen välillä 5-3-2 - 4-2-3-1 on aiheuttanut haasteita sopeutumiselle. 

Myös joukkueen manageria Dean Smithin valmentamiskykyjä on viime aikoina alettu kyseenalaistaa, sillä joukkueen peli näyttää välillä tosi sekavalta. Esimerkki toissa viikonlopun 2-0 johdon sulaminen viimeisen 10 minuutin aikana 2-3 häviöön paikallisvastustaja Wolvesia vastaan. Smithin on löydettävä nopeasti selkeä idea, miten haluaa joukkueen pelaavan ja pisteitä on tultava, sillä joukkue on kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota Valioliigassa. 

Puolestaan West Ham jatkaa viime kauden liitoaan - Manageri David Moyes on saanut joukkueen pelaamaan halutulla tavallaan ja joukkueella on selkeä pelillinen identiteetti. West Ham pyrkii pitämään muodon todella tiiviinä ja iskemään vastaan nopeasti. Joukkue osaa pitää myös palloa ja murtautua pallonhallintajaksojen jälkeen maalintekopaikoille. Kesken viime kauden joukkueeseen Brentfordista tullut Said Benrahma on tekemässä todellista läpimurtoa. Benrahma on löytänyt myös hyvän sävelen hyökkääjä Michail Antonion kanssa. 

Itse ottelusta odotan tasaista, joka voi hyvin ratketa pieniin marginaaleihin. Pallon hallinta saattanee mennä hyvinkin Aston Villalle heidän kotiottelunsa vuoksi. Yhtenä kulminaatiopisteenä voidaan pitää erikoistilanteita, missä West Ham on eittämättä yksi liigan parhaista joukkueista ellei paras. West Ham pystyi kääntämään vime viikonlopun Pohjois-Lontoon paikallisen 1-0 voitoksi juuri kulmapotkusta tulleella maalilla. Pidemmittä puheitta näillä vireystiloilla sekä voimaluvuilla West Ham kelpaa pelivalinnaksi. 

Pelivalinta vedonlyöntiin

West Ham +0 @1,884. panostaso 2.5/5. raja 1,81.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php? f=35&t=55605&p=554411#p554411   Tästä loputkin pelivalinnat talteen.

Kommentit (0)