Wolves - Everton ennakko + vihje

Wolves - Everton ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Hyvässä vireessä porskuttava Wolves isännöi maanantai-illan ainoassa Valioliigaottelussa siipirikkoista Evertonia. Wolves on voittanut neljästä viimeisestä Valioliigaottelustaan kolme ja pelannut kerran tasan. Evertonilla puolestaan vastaava saldo on kaksi häviötä, yksi tasapeli ja yksi voitto. Wolves haluaa varmasti jatkoa hyvälle vireelleen ja Evertonilla on kasvojenpesunpaikka kärsittyään viime kierroksella kotonaan Watfordille 5-2 tappion.

Wolvesin peli ei ole ollut, niin säkenöivää, mitä tulokset antaa myöden. Esimerkiksi viime viikonlopun 1-1 tasapelissä Leedsia vastaan Wolvesin mentyä alussa 1-0 johtoon joukkue passivoitui aivan liikaa ja hyökkäyspeli kuihtui kasaan. Alkukaudesta Wolvesin otteet olivat hyviä, mutta tuloksia ei saatu - nyt kelkka on kääntynyt ympäri, tuloksia tulee, mutta peli on heikentynyt. Bruno Lagen miehistöllä on mietinnän paikka, miten johtoasemassa säilyttää aktiivinen pelaaminen eikä passivoitua liikaa. Muuten pisteiden menetys on vain ajan kysymys. Wolves pääsee peliin terveellä kokoonpanolla pois lukien pitkäaikaisloukkaantuneet. 

Evertonilla on ollut epäonnea loukkaantumisten suhteen ja avainpelaajista poissa ovat Dominic Calvert-Lewin sekä Abdoulaye Docoure. Epävarmoina otteluun ovat Yerry Mina, Andre Gomes sekä Fabian Delph. Evertonin kärsittyään kaksi tappiota putkeen voidaan kuvitella Rafael Benitezin lähestyvän ottelua puolustuksen kautta. Pallonhallinta annetaan Wolvesille ja puolustetaan matalassa- tai keskiblokissa ja panostetaan vastahyökkäyksiin. 

Kahden voimaluvuiltaan suunnilleen tasaisen joukkueen kohdatessa on syytä kääntää katseet maalimäärävetoihin. Markkinalla odotetaan mielestäni ihan oikein suhteellisen matalamaalista peliä, mutta itseäni kiinnostaa molempien joukkueiden maalin tekeminen. Tasaisessa ottelussa toisen mennessä johtoon voi vaarana olla johtavan joukkueen liiallinen passivoitumien, mikä voi avata toiselle joukkueelle hyviä maalintekomahdollisuuksia. Esimerkiksi Wolvesin mennessä johtoon, niin kuin yllä kerroin joukkueen pelaaminen saattaa passivoitua liikaa ja näin ollen Everton pääsisi vyöryttämään hyökkäyksiä. Kaikki on kuitenkin spekulaatiota ja peli kertoo kaiken, mutta itselleni kelpaa molempien joukkueiden maalinteko näillä  kertoimila. 

Pelivalinta vedonlyöntiin: 

Btts yes @1,99 Coolbet. panostaso 2/5. Mielestäni kertoimella 1,9 kohde olisi vielä pelattavissa. linkistä loputkin pelivalinnat talteen:  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php? f=35&t=55605&p=554411#p554411  

Kommentit (0)