13.8 Veikkausliiga: Mitalitaistelu käy kuumana, palaako SJK voittokantaan?

13.8 Veikkausliiga: Mitalitaistelu käy kuumana, palaako SJK voittokantaan?

Viki blogi

Comments: 1

FC Lahti - RoPS

RoPS+1 at 1.77 (61%) 3/5

 

Lahti jatkoi vakuuttavaa menoaan viikonloppuna ja voittoputki on jo viiden ottelun mittainen. Mitalisijat rupeavat olemaan jo taskussa ja Lahti taistelee edelleen Suomen Cupin voitosta. Suomen Cupin välierät pelataan viikonloppuna, joten illan ottelussa voi olla Lahdelle hieman "välipelin" makua.

 

RoPS oli kuntopuntarin ykkönen, mutta edelliset pelit ovat menneet joukkueelta alakanttiin. RoPS on joka tapauksessa osoittanut olevansa laadukas joukkue ja edellisen kierroksen tappiosta huolimatta se oli ottelun hallitsevampi osapuoli. RoPS pystyy luomaan maalipaikoja myös ilman Boris Kokkoa, mutta jonkun olisi laitettava myös pallo maaliin.

 

Lahti on kovassa iskussa, mutta tässä pelissä on suuri riski heikompaan esitykseen ja jopa ylimielisyyteen. RoPS on jälkäinen joukkue ja se tarvitsee kipeästi pisteitä päästäkseen europeleihin. Lahdenmäen poissaolo ei ole kovinkaan iso miinus ja pelikiellosta vapautuva Mäkitalo tuo lisää laatua keskikentälle. Lahti on suosikki, mutta ei millään näin suuri.

 

 

SJK - FF Jaro

SJK-0.5 at 2.08 (54%) 3/5

 

SJK:n mahtivire on kääntynyt laskuun ja edellisestä kuudesta pelistä joukkue on voittanut ainoastaan yhden. Tuplapelit Interiä vastaan tuottivat vain kaksi tasapeliä ja KuPS:n hengittäessä niskaan joukkueen olisi pian palattava voittokantaan. SJK saa tärkeän Gogouan takalinjoilleen, joten kotonaan koko kaudella vain 4 maalia päästänyt SJK on tänään vahvoilla.

 

Jaro keikkuu edelleen ylemmässä keskikastissa, vaikka joukkue on voittanut vain yhden kymmenestä edellisestä pelistä. Jaro lilluu tällä hetkellä kuin haaleassa vedessä ja tuntuu kuin joukkueella ei olisi enää mitään mistä pelata. Jaron materiaali on kapea ja siksi kaksi peliä neljään päivään ei ole paras mahdollinen tilanne. Poissa ovat vielä tärkeät Brunell ja Fondacaro.

 

SJK:n materiaali on selvästi laajempi ja sillä on mahdollisuus käyttää rotaatiota vähentämättä joukkueen iskukykyä. Kummatkin joukkueet ovat pelanneet hieman alavireisesti, mutta huonoja jakssoja tulee kaikille. Kummatkin tarvitsevat kipeästi pisteitä, mutta näen SJK:n joukkueista nälkäisempänä ja laadukkaampana. Kotivoitto.

 


Kommentit (1)

Odotetunlaiset pelit ja täten

Odotetunlaiset pelit ja täten kaksi hyvää osumaa! Normaalisti tiivis Lahden puolustus päästi 4 omiin, joten asenne ja fokus ei ollu ihan 100%. SJK kampesi lopulta 1-0 voiton mikä meille kelpaa. Viikonloppuna jtkuu!