14.10: Taistelu jatkuu lyhyen tauon jäljiltä

14.10: Taistelu jatkuu lyhyen tauon jäljiltä

Viki blogi

Comments: 0

Atletico Mineiro - Internacional

Internacional+1 at 2.07 (57%) 5/5

 

Atletico Mineiro roikkuu vielä mestaruustaistelussa mukana, vaikkakin takamatkaa on 5 pisteen verran. Corinthians ei ole näyttänyt hiipumisen merkkejä, joten Atleticon on pysyttävä voittojen tiellä pysyäkseen mukana taistelussa. Erittäin agressiivista jalkapalloa etenkin kotonaan pelaava joukkue on varsin laadukas, mutta pitkä kausi tuntuu syöneen parhaat tehot kapeasta miehistöstä.

 

Todella laadukkaan ja laajan joukkueen rakentanut Internacional on ollut yksi kauden epäonnistujista. Copa Libertadoresissa joukkue selvisi välieriin, mutta sarjassa joukkue on pelannut epätasaisesti ja jämähtänyt keskikastiin. Yksittäisissä otteluissa joukkue voi näyttää pysäyttämättömältä, mutta tasaisuus puuttuu peliesityksistä.

 

Sarjataulukossa on joukkueiden välillä eroa, vaikkakin molemmat joukkueet ovat todella laadukkaita. Internacionalilla on vielä mahdollisuus nousta taistoon top-4 paikoista, joten motivaatioetua ei kotijoukkue tässä saa. Tasoero ei todellakaan ole näin suuri, mitä kertoimet antavat olettaa.

 

Palmeiras - Ponte Preta

Over 2.5 at 1.99 (55%) 3/5

 

Palmeiras koki kauden pohjakosketuksen ennen taukoa, kun se hävisi Chapecoenselle peräti 5-1. Ennen nöyryyttävää tappiota joukkue on kuitenkin ollut loistavassa iskussa ja taistelee Copa Libertadoresiin. Palmeirasilla on yksi sarjan suurimmista kotieduista ja joukkue haluaa varmasti pestä kasvonsa kotiyleisön edessä.

 

Ponte Pretan kausi on ollut vuoristorataa, mutta tällä hetkellä joukkue lähentelee kauden parasta formiaan. Edellisestä viidestä ottelusta neljä voittanut Ponte Preta on löytänyt alkukauden tehokkuuden ja terävät vastahyökkäykset ovat tuhonneet vastustajien puolustuksia. Täydellisellä loppukaudella joukkue voi nousta vielä neljänneksi.

 

Palmeiras on tehnyt kotipeleisään yli 2 maalia/ottelu ja Ponte Preta vastustajana nostaa maaliodottamaa. Ottelusta ei pitäisi tulla vauhtia puuttumaan eikä se voi olla näkymättä myöskään tulostaululla. Palmeirasin normaalista puolustuslinjasta puuttuu kaksi pelaajaa, joten Ponte Pretallakin on mahdollisuutensa.

 

 


Kommentit (0)