14.7 Vihjeiden seuranta: MM-kisat ohi, paluu sarjojen pariin

14.7 Vihjeiden seuranta: MM-kisat ohi, paluu sarjojen pariin

Viki blogi

Comments: 0

 

Maailman kovin urheilutapahtuma on ohi. Kisat tarjosivat huikeita elämyksiä ja kaikkea sitä, mistä urheilussa on kyse. Finaalissa kohtasi kaksi parasta joukkuetta ja lopulta Argentiina joutui taipumaan, vaikka se oli koko turnauksessa vain 7. minuuttia tappiolla. Loistavat kisat saivat ansaitsemansa päätöksen, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.


MM-kisat on iso juttu myös vedonlyönnillisesti ja yritin saada blogiin mahdollisimman paljon materiaalia aikaiseksi. Vihjeiden kanssa tuli tehtyä kuitenkin selkeä virhe, sillä periaatteena on ollut postata vihjeet pelipäivinä perusteluiden kera. MM-kisoissa tuo malli ei toiminut kuin osittain, sillä pelipäivinä parhaat kertoimet oli usein syöty jo pois. Jälkikäteen kun miettii, niin helpoin tapata jakaa kaikki pelaamani kohteet olisi ollut laittaa pelattu kohde samantien foorumille jakoon, ja lisätä perustelut jälkeenpäin.Kyseisestä seikasta johtuen vihjeet jäi vähiin, ja vain murto-osa pelaamistani kohteista päätyi lopulta blogiin asti. Tämän takia otanta jäi pieneksi, eikä ne anna selkeää kuvaa koko kisojen saldosta. Nyt kun kisat loppuivat ja palataan normaaliin arkeen sarjojen kanssa, niin vihjeiden postaaminen pelipäivinä toimii oikein hyvin. Tässäpä kuitenkin MM-vihjeiden seuranta:


MM-futis

Vetoja: 26 kpl ( 12 osuma, 3 puoliksi osuma, 13 huti)

Sijoitettu: 98 yksikköä

Takaisin: 100,17 yksikköä

Voittoa: 2,17 yksikköä

Palautus%: 102,2 %Nämä oli siis julkisten vetojen tilastot, suurin osa näistä oli alkulohkon pelejä. Ensimmäisissä peleissä tuli joitain räikeitäkin virhearvioita, mihin pystyi kuitenki hyvin tekemään paikkoja livestä. Omia henkilökohtaisia vetoja ja niiden onnistumista on turha spekuloida sen enempää, sillä ne eivät olleet julkisesti jaossa kaikille. Kisat olivat sekä vedonlyönnillisesti että pelillisesti menestys, joten on pakko olla tyytyväinen. Vain Brasilian mestaruus jäi puuttumaan!Nyt kun kisat ovat ohi, blogissakin palataan normaaliin rytmiin. Veikkausliiga on ollut käynnissä kisojenkin aikana ja sinne on myös tullut vihjeitä kisojen aikana. Edellisessä seurannassa Veikkausliiga oli vielä karvan verran pakkasella, mutta sekin kurssi on kääntynyt komeasti:

 

Veikkausliiga

Vetoja: 21 kpl (10 osuma, 3 PUSH, 8 huti)

Sijoitettu: 72 yksikköä

Takaisin: 80,89 yksikköä

Voittoa: 8,89 yksikköä

Palautus%: 112,3%

 

Vedonlyönnillisesti tärkein sarja eli Brasilian liiga on ollut koko MM-kisojen ajan tauolla, mutta pelit jatkuvat jo keskiviikkona. Brassifutista ei ole pelattu edellisen seurannan jälkeen peliäkään, mutta laitetaan vihjeiden saldo vielä kerran näkyviin:

 

 

Brassifutis

Vetoja: 22 kpl (15 osuma, 2 PUSH, 5 huti)

Sijoitettu: 78 yksikköä

Takaisin: 119,42 yksikköä

Voittoa: 41,42 yksikköä

Palautusprosentti: 153,10 %


Olen nyt vihjannut blogiin 68 kohdetta ja voittoa on kertynyt ~53 yksikköä, palautusprosentti myös komeahko 121,2%. Blogi aktivoituu nyt kisojen jälkeen selvästi, joten toivottavasti lentokelit jatkuvat. Kannattaa pysyä kuulolla!

Kommentit (0)