15.6 MM-futis: Sveitsi päivän paras pelikohde

15.6 MM-futis: Sveitsi päivän paras pelikohde

Viki blogi

Comments: 3

Sveitsi - Ecuador

Sveitsi-0.25 at 2.11 (55%) 5/5

 

Sveitsin maajoukkue on vahvassa nousussa. Karsinnoissa joukkue pelasi tasaisen vahvasti ja harjoitusottelussa se voitto Brasilian. Sveitsi toki voitti Espanjan jo edellisissä MM-kisoissa, mutta tällä kertaa joukkueelta odotetaan jatkopaikkaa. Sveitsi on todella laadukas joukkue ja joukkueen puolustus on rautainen. Sveitsi on varmasti vähämaalinen joukkue.

 

Ecuador on Etelä-Amerikan maista ainut yliarvostettu joukkue, ja sille on pätevä selityskin. Karsinnoissa se hyötyy todella paljon kotikentästään, missä vallitsee normaalista poikkeava "ilmasto". Kotonaan Ecuador (7-1-0) olikin loistava, mutta vieraista se ei hakenut ainuttakaan voittoa. Chucho Benitezin kuolema on varmasti yhdistänyt joukkuetta, mutta samalla Chuchoa kaivattaisiin kipeästi myös kentälle. Ecuador on Etelä-Amerikan joukkueista huonoin.

 

Sveitsi on hieman aliarvostettu joukkue, kun Ecuador puolestaan on yliarvostettu. Ecuador ei pääse nyt pelaamaan kotonaa, missä se hyötyy kotikentästään todella paljon. Sveitsi on paperilla vahvempi ja vaikka joukkueesta puhutaan hieman tylsänä, pystyy Sveitsi yllättämään kisojen aikana monet.

 


Argentiina - Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovina+1.5 at 1.97 (57%) 4/5

 

Argentiina lähtee MM-kisoihin jälleen suurin odotuksin. Joukkueen hyökkäyskalusto on paperilla maailman paras ja tehojakin on tullut odotettuun tahtiin. Siihen kun lisätään vielä di Maria, joka pelasi loistavan kauden Real Madridin keskikentällä, niin Argentiina on monien papereissa ennakkosuosikki. Alaspäin joukkue on kuitenkin kysymysmerkki keskikentästä maalivahtiin asti ja tähän paikkaan tekisi mieli käyttää klisee: "hyökkäykset voittavat pelejä, puolustukset mestaruuksia"

 

Bosnia on yksi nousevista eurooppalaisista joukkueista ja joukkue on valmis haastamaan kenet vain tulevissa MM-kisoissa. EM-karsinnoissa joukkue selvitti todella tyylikkäästi, eikä verkko oman maalivahdin selän takan heilunut juurikaan. Bosnia pystynee siis vastaamaan Argentiinan tulivoimaan, eikä pidä unohtaa, että joukkueen kärjessä pelaa loistavan kauden Manchester Cityssä pelannut Edin Dzeko.

 

Argentiina osaa hyökätä, mutta miten haavoittuvainen puolustus lopulta on? Kokoonpano ei ole niin hyökääv kuin olisi voinut odottaa, eikä tämä peli ole todellakaan läpihuuto Argentiinalle. Bosnia on laadukas eurooppalainen joukkue, enkä näe mitenkään Argentiinaa näin isona suosikkina illan ottelussa.

 


Kommentit (3)

KUKKUU KUKKUU

En pelistä nähnyt kuin lopun, mutta olipahan huikea loppu vedon kannalta! Omassa boxissa taistelu, tuomarilta loistavalla pelisilmällä katsottu hyöty ja sitten helisi.

Itellä aika epävarma tunne

Itellä aika epävarma tunne bosnian +1.5 tasoituksesta. Kertoimet nousee kokoajan, tiedä sitten onko hyvä vai huono asia :D noo, supersavosen tuntien täytyy jokunen ropo bosnialle pistää ;)

Ja sieltä napsui! Todella

Ja sieltä napsui! Todella kankea oma maali heti alkuun oli olla kohtalokas, sillä Bosnia oli koko avausjakson parempi joukkue. Toisella Argentiina rupesi olemaan tasollaan ja Bosnia näytti 2-0 jo luovuttaneen. Mitä vielä, sieltä tuli vielä - ansaittukkin - kavennus ja kukkaro kiittää! Huomenna jatketaan!