16.5: Brasiliassa kotivoittojen yö

16.5: Brasiliassa kotivoittojen yö

Viki blogi

Comments: 0

Goias - Atletico PR

Goias-0,25 at 1.99 (53%) 3/5

 

Goias haki avauskierrokselta hyvän tuloksen pelaamalla 0-0 tasapelin vieraissa Vascon kanssa. Goiasin peli oli viime kauden tapaan hyvin organisoitua, eikä Vasco kovinkaan montaa laadukasta maalipaikkaa saanut. Goiasin hyökkäyspeli oli tosin köyhää, mutta todella tärkeä Erik teki paluun joukkueen riveihin cupissa ja on tänään käytettävissä.

 

Atletico PR aloitti kautensa talvikauden säätöjen jälkeen pirteästi kaatamalla Internacionalin peräti 3-0. Internacional peluutti ottelussa kakkosmiehiään ja oli siitäkin huolimatta niskanpäällä, joten tulos ei tässä tapauksessa kerro kaikkea. Avausottelussa loistanut Marcos Guilherme on Brasilian U20-maajoukkueen matkassa, eikä täten joukkueen käytettävissä.

 

Goias oli viime kaudella hyvä kotijoukkue ja lienee sitä myös tällä kaudella. Puolustus toimi jo kauden avauksessa hyvin ja Erikin paluu on tarvittu lisä hyökkäyspäähän. Pidän Atleticon kentän ulkopuolisia sähellyksiä edelleen miinuksena, vaikka kausi alkoikin voitolla. Goias on tällä hetkellä laadukkaampi joukkue ja siksi suosikki.

 

Corinthians - Chapecoense

Corinthians-1 at 2.14 (55%) 3/5

 

Corinthians putosi yllättäen Copa Libertadoresista viikolla, joten joukkue voi keskittyä täysillä sarjapeleihin. Se tekeekin Corinthiansista ykkössuosikin ohi Cruzeiron, jonka se kaatoi avauskierroksella 1-0. Corinthians ei tänään harrasta rotaatiota, joskin muutama avaksen pelaaja saattaa pudota penkille keskiviikon tappion johdosta.  Corinthians hävisi pitkästä aikaa kotonaan ja se haluaa pestä kasvonsa tyylillä.

 

Chapecoense otti avauskierroksella 2-1 voiton Coritibasta, mutta viikon cupin matsista tuliaisina oli huonoja uutisia. Joukkue joutui raatamaan 120.minuuttia, minkä päätteeksi se putosi kilpailusta pilkkujen jälkeen. Joukkueen vireystila ei siis ole paras mahdollinen vieraspeliin, josta tasapeli olisi joukkueelle lottovoitto.

 

Corinthians hävisi viime kauden alussa yhden kotiottelu, jonka jälkeen se pelasi 17 tappiotonta kotiottelua. Corinthians on sarjan paras kotijoukkue ja erittäin motivoitunut voittamaan Libertadoresin nöyryytyksen jälkeen. Joukkue on erittäin laadukas ja selkeä ennakkosuosikki.

 


Kommentit (0)