16.7 Brassifutis: Ottelut jatkuvat pitkän tauon jälkeen

16.7 Brassifutis: Ottelut jatkuvat pitkän tauon jälkeen

Viki blogi

Comments: 3

Criciuma - Fluminense

Fluminense-0.5 at 2.35 (51%) 5/5 (Pinnacle)

 

Criciuma aloitti kauden pisteiden valossa hyvin, vaikka joukkueelta ei odotettu ennen kauden alkua juuri mitään. Criciuman alkukauden otteluohjelma on kuitenkin ollut kaikista joukkueista helpoin, eikä se ole joutunut kohtaamaan vielä sarjan kärkijoukkueita. Kotonaan Criciuma on aloittanut tuloksellisesti hyvin, mutta Fluminense laittaa sen samantien kauden kovimpaan testiin.

 

Fluminense pelasi kaksi voitotonta ottelua ennen taukoa, mutta joukkue majailee silti toisena. Fluminense aloitti kauden todella vahvasti, minkä lisäksi se on vahvistanut joukkuettaan tauon aikana. Keskikentän keskustaan saapunut Cicero on sarjan parhaita pelaajia roolissaa ja juuri sitä mitä Fluminense kaipaa. Fred huilaa MM-kisjen jälkeen, mutta Walter ei ole yhtään sen huonompi vaihtoehto.

 

Kun Fluminense voitti mestaruuden vuonna 2012 oli se liigan paras vierasjoukkue. Pidän Fluminenseä sarjan kovimpana vierasjoukkueena ja selvästi heikompi Criciuma pitäisi pystyä kaatamaan myös vieraskentällä. Fluminense taistelee mestaruudestta, kun taas Criciuma tarvitsee huippusuorituksen säilyäkseen sarjassa. Fluminense on selvästi laadukkaampi joukkue ja siksi vieraissakin selvä suosikki.

 

Flamengo - Atletico PR

Under 2.5 at 1.99 (57%) 4/5 (sbobet)

 

Suurella statuksella operoiva Flamengo rämpii jo toista kautta putkeen, eikä puotaminenkaan kuulosta mahdottomalta. Flamengo on tilastojen mukaan Brasilian suosituin joukkue, mutta kotipeleissä se ei ole enää näkynyt. Valementaja on vaihtunut tiiviiseen tahtiin ja tällä kertaa Ney Franco saa keskinkertaisen materiaalin käsiinsä. Flamengo lähtenee ottelun viiden alakerralla ja "uutta" Flamengoa on lähdetty rakentamaan puolustus edellä.

 

Atletico PR oli viime kauden yllättäjä ja kausi on alkanut jälleen hyvin. Joukkue ei ole kuitenkaan pystynyt kääntämään tasaisia pelejä voitoiksi viime vuoden tapaan, mikä on verottanut pistesaldoa. Joukkue palaa tauolta uuden valmentajan voimin ja ensimmäinen prioriteetti lienee oman maalin tukkiminen. Atletico PR on päästänyt toiseksi eniten maaleja liigassa, mutta potentiaalia on paljon parempaan.

 

Tauko on ollut pitkä ja voidaan jopa puhua, että kausi alkaa uudestaan. Ensimmäiset pelit ovat usein vähän hakemista ja tämän pitäisi korostua etenkin tässä pelissä. Kumpikin joukkue lähtee pelaamaan puolustusvoittoisesti, minkä seurauksena ottelusta tulee varsin hidastempoinen. Atletico PR:n uudella valmentajalla on brittitaustaa, joten 6 maalia koko kauden aikana tehneelle Flamengolle maalinteko ei ole helppoa tänäänkään.

 


 


Kommentit (3)

virhe

Pitikös tuon ekan vihjeen olla ihan suora voitto?

Kaksi hutia tähän väliin.

Kaksi hutia tähän väliin. Fluminense aloitti vahvasti, mutta Criciuma sai helpon pilkun ja meni ottelun ensimmäisestä tilanteestaan johtoon aivan ekan jakson lopussa. Toisella jaksolla nähtiin heikompi Fluminense ja lopulta Criciuma voitti ansaitusti. Toisessa pelissä viimeistely oli kuosissa ja turhan helposti pääsi maalit syntymään underin kannalta.

Eikun eteenpäin, tänään todennäköisesti jatketaan.

Jatketaanko tänään?

Jatketaanko tänään?