18.5 Brassifutis: Vaikea kierros vedonlyöjälle

18.5 Brassifutis: Vaikea kierros vedonlyöjälle

Viki blogi

Comments: 1

Gremio - Fluminense

Fluminense+0.5 at 1.81 (61%) 3/5

Gremion kausi on alkanut tuloksellisesti yskähdellen, eikä tekeminen kentälläkään ole ollut täysin odotetulla tasolla. Libertadores on tosin häirinnyt joukkueen keskittymistä liigaan, missä Gremion pääpaino on Libertadoresista tippumisen jälkeen. Gremion puolustus on toiminut hyvin, mutta hyökkäyspäästä puuttuu luovuutta ja tehoja.

 

Fluminense koki yllätystappion Vitorialle, mutta muuten joukkue on marssinut voitosta voittoon. Fluminense on napsinut isoja päänahkoja, ja edellisellä kierroksella se kaatoikin Flamengon Brasilian kovimmassa derbyssä lukemin 3-0. Uskaltaisin jopa väittää, että Fluminense on tällä hetkellä sarjan paras joukkue ja Fluminense on tuottanut tässä blogissa runsaasti iloa alkukaudesta.

 

Gremio on sarjan parhaita kotijoukkueita, mutta Fluminense on taas sarjan parhaita vierasjoukkueita. Pelillisesti Fluminense on tällä hetkellä kotijoukkuetta edellä, ja Fluminensen todella laaja ja tehokas hyökkäyskalusto pitää Gremion varmasti kiireisenä. Gremiolla on myös hieman huolia poissaolojen suhteen.

 

PS. On ollut kyllä vedonlyöjälle vaikea viikko, sitä on myös sunnuntain Brassifutikset. Tämän kohteen lisäksi muun muassa Vitoria-Palmeirasin over kiinnostaisi, mutta analyysiriski on valtava. Kumpikin on ilman valmentajaa, joten aika mysteeri on tuo peli. Niin hyvin on alkanut, että ehkä parempi jättää ylikertoimesta huolimatta tällaiset välistä, ettei hyvä putki lähde valumaan alamäkeen.

 


 


Kommentit (1)

Huti

Tasainen ottelu, Fluminense ehkä hieman kuskin paikalla. Gremio meni vähäisistä paikoistaan huolimatta johtoon ja Fredin todella kyseenalainen punainen kortti taisi kääntää pelin lopullisesti kotijoukkueelle. Sen verran tasainen matsi oli kyseessä, että tasapeli olisi ollut ehkä ansaitumpi tulos. Noh, välillä näinkin.