19.11 Brassifutis: Neljän kohteen kattauksella keskiviikkoon

19.11 Brassifutis: Neljän kohteen kattauksella keskiviikkoon

Viki blogi

Comments: 0

Criciuma -Bahia

Under 2.5 at 1.84 (59%) 3/5

 

Criciuma on hävinnyt kuusi peliä peräkkäin ja säilyminen näyttää todella epätodennäköiseltä. Tänään joukkueella on kotonaan pakkovoiton paikka, sillä putoamisviiva on karannut jo seitsämän pisteen päähän. Criciuman kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut heikkoa, mutta suurin ongelma on ollut maalinteko ja hyökkäyspeli. Maalinteko ei tänäänkään tule olemaan helppoa, varsinkin kun joukkueen tärkein hyökkäyspään pelaaja Lucca on sivussa.

 

Bahian tilanne ei ole juurikaan kotijoukkuetta parempi. Tappioputki on neljän ottelun mittainen ja edellinen voitto tuli syyskuussa. Bahialla on yksi piste enemmän kuin Criciumalla, joten myös heillä on tänään pakkovoiton paikka. Myös Bahia kärsii samoista ongelmista kuin Criciuma, kymmeneen edelliseen peliin joukkue on tehnyt neljä maalia.

 

Kummankin joukkueen pakkovoitto + under ei ole paras mahdollinen yhdistelmä, mutta tällä kertaa pelaamisen arvoinen. Joukkueet ovat niin surkeassa jamassa, että voiton metsästys voi hyvinkin kääntyä tappion välttelyksi. Joukkueet ovat tehneet vähiten maaleja sarjassa ja ongelma on vain korostunut viime kuukausina. Kummankan alakerta ei vakuuta, mutta ei vakuuta kyllä mikään muukaan pelin osa-aluen.

 

Goias - Corinthians

Goias+0.5 at 2.05 (55%) 3.5/5

 

Goias on panokseton joukkue, mutta hyvin sujuneen kauden seurauksena intoa on edelleen. Goias hävisi Internacionalille vieraissa vain 1-0, mikä ei ollut lähtökohtiin nähden huono tulos. Joukkueen tulokset eivät ole muutenkaan juuri heikentyneet viime aikoina, vaikkakin se on kärsinyt poissaoloista. Tänään merkittävin poissaolo on 6 maalisyöttöä antanut David.

 

Corinthians taistelee tiukasti Libertadoresiin pääsystä ja tappioittomien otteluiden putki on kuuden ottelun mittainen. Tästäkään huolimatta Corinthians ei ole tällä hetkellä sarjan kuumimpia joukkueita ja viimeisen kuukauden ohjelma on ollut helppo. Joukkueelta on tänään sivussa useita avainpelaajia maajoukkuetehtävien ja pelikieltojen takia, joten illan ottelu ei todellakaan ole helpoin mahdollinen.

 

Vaikka Goiasilla ei olekkaan panosta, ei Corinthians millään ole yli 50% suosikki. Ottelua ei pelata Goasin virallisella kotikentällä, mutta joukkueen kotietu ei ole muutenkaan sarjan suurimpia. Corinthiansin poissaolot ovat todella merkittävät ja maalinteko voi koitua todella vaikeaksi. Keskikenttä puolestaan vaikuttaa todella hyvältä alaspäin, eikä tänään varmasti juhlitakkaan maaleilla.

 

Vitoria - Coritiba

Vitoria-0.25 at 2.06 (56%) 4/5

 

Vitoria kävi hakemassa viikonloppuna tooodella tärkeän vierasvoiton Chapecoensen kotikentältä ja joukkue nousi täten putoamisviivan yläpuolelle. Vitoria vaikuttaa muutenkin tarpeeksi vahvalta säilyäkseen, sillä se on pelannut hyvin todella vaikeasta ohjelmasta huolimatta. Vitoria on kotonaan tilastoja parempi joukkue, ja voittamalla tämän pelin säilyminen näyttäisi aika varmalta.

 

Coritiba yritti samaa temppua kuin Vitoria, mutta lopulta se hävisi Flamengolle 3-2. Coritiba on kuitenkin edelleen viimeinen joukkue joka olisi säilymässä, mutta pisteitä on edelleen otettava melko runsaasti. Joukkue on pelannut viime aikoina paljon kotipelejä, minkä ansiosta se on noussut pois sarjan pohjalta, mutta vieraissa tekeminen on todella tuskaista. Edellinen ja kauden ainoa vierasvoitto tuli heinäkuussa.

 

Joukkueet ovat materiaaleiltaan melko tasaväkisiä, mutta kotietu on tänään valtava. Vitoria vaikuttaa muutenkin kokonaisvaltaisemmalta paketilta, eikä säilymisen kanssa pitäisi tulla ongelmia. Coritiban vieraspelaaminen ei paljoakaan lupaa, vaikka tämän kaltaisista peleistä sen olisi pisteitä raavittava.

 

Atletico Mineiro - Flamengo

Over 2.5 at 2.13 (52%) 3/5

 

Atletico Mineiro lähtee kolmanteen peräkkäiseen kotipeliinsä puolivaloilla. Cupin finaalin toinen osa-ottelu on vuorossa seuraavaksi, minkä johdota avainpelaajat lepäävät tänään. Joukkueella tosin riittää vielä panosta liigankin puolella, sillä se on kahden pisteen päässä Libertadoresiin oikeuttavasta paikasta. Varamiehinen Atletico loi kuitenkin viikonloppunakin paikat vaikka kolmeen maaliin, mutta viimeistely oli heikkoa.

 

Panokseton Flamengo lähtee hakemaan revanssia "Galosta", joka tiputti joukkueen cupin välierissä. Neljä päästettyä maalia oli välierien toisessa osassa liikaa ja surkuhupaisa puolustus oli jälleen viikonloppuna vauhdissa. Joukkue näytti jo varmalta voittajalta, mutta niin vain Coritiba tuli lopulta maalin päähän ja peli päättyi 3-2. Flamengo tarjoaa jälleen viihdettä koko rahan edestä ja kenties hyvään iskuun päässyt Nixon osuu tänäänkin.

 

Eipä tässä pelissä nyt ihan hirveästi ole panosta, koska kotijoukkueen katseet ovat finaalissa. Flamengolla on varmasti jonkunlaista revanssihenkeä, mutta toisaalta joukkueelle on aivan sama miten pelissä käy. Molemmat joukkueet osaavat tehdä maaleja ja maalimäärät ovat olleet jopa nousussa loppukautta ajatellen. Jos tänään mennään normaalin kaavan mukaan niin maaleja tulee varmasti.

Kommentit (0)