19.4 Brassifutis: Tänään se vihdoin alkaa!

19.4 Brassifutis: Tänään se vihdoin alkaa!

Viki blogi

Comments: 3

Fluminense - Figuirense

Over 2.5 at 2.00 (55%) 3/5 (Sbobet)

Fluminense oli viime kauden hallitseva mestari, mutta kausi oli päättyä täydelliseen katastrofiin. Ilman Portuguesan ja Flamanegon pistevähennyksiä Fluminense pelaisikin tällä hetkellä Brasilian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kausi oli Fluminenselle odotettuakin vaikeampi, mutta tällä kaudella joukkue on valmis nousemaan takaisin kärkikahinoihin. Nopea ja taitava Dario Conca on juuri sitä mitä Fluminense olisi viime kaudella tarvinnut ja Goiasista hankittu Walter on sarjan parhaimpia kärkimiehiä.

 

Figuirense nousi jälleen takaisin pääsarjaan ja joukkueesta onkin muodostumassa hissijoukkue. Figuirense on hieman vahvistunut viime kaudesta, mutta vaikealta näyttää säilymisen kannalta. Tärkein hankinta on varmasti veteraani Marcos Assuncao, joka tuo johtajuutta keskikentälle ja vaarallisuutta erikoistilanteisiin.

 

Fluminensen ykköstähti Fred oli lähes koko viime kauden sivussa, mutta nyt hän on valmis taistelemaan maalikuninkuudesta. Fluminensen hyökkäyskalusto on tällä kaudella todella laadukas ja etenkin laaja. Puolustus puolestaan ei vaikuta kovin vakuuttavalle, ja edelleen ykkösmaalivahtina jatkava Diego Cavalieri oli viime kaudella paikoittain todella huono. Fluminense tulee uuden valmentajan alaisuudessa nostamaan pelin tempoa ja kummallakin joukkueella on varmasti kova hinku eteenpäin. Luvassa on siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja Brasilian liigassa avauskierroksilla tulee usein normaalia enemmän maaleja.

 

Chapecoense - Coritiba

Coritiba+0 at 2.34 (49%) 4/5 (Pinnacle)

Chapecoense on Figuirensen kanssa toinen nousijajoukkue, jolle voi odottaa todella vaikeaa kautta. Joukkue on muuttunut radikaalisti viime kaudesta, mutta laatua se ei ole saanut riveihinsä juurikaan haalittua. Kotijoukkueen toiveissa on saada vahva startti kauteen, mutta useat loukkaantumiset vaikeuttavat joukkueen aloitusta vielä entisestään. Etenkin puolustuksen yleismiehen Fabianhon puuttuminen heikentää joukkuetta selvästi.

 

Coritiba oli viime kaudella ensimmäisten kuukausien jälkeen ihan sarjan käressä, mutta joukkue putosi hiljalleen alaspäin ja oli jopa lähellä pudota sarjassa. Coritibalta tippui pelaaja pelaajan perään sairastuvan puolelle, eikä varamiehinen joukkue pystynyt enää sinnittelemään sarjan kärjessä. Talvikauden aikana pelaajat on saatu kuntoon ja Coritiba haluaa varmasti samanlaisen startin kauteen kuin viime vuonna. Materiaali on viime kautta leveämpi ja muutaman pelaajan poissaolo ei tunnu yhtä syvällä kuin viime kaudella.

 

Normaalisti hirvittäisi pelata nousijajoukkuetta vastaan kotidebyytissä, mutta Coritiba on Chapecoenseä selvästi laadukkaampi joukkue, ja nousijajoukkueet ovat yleensä kotonaan pelanneet melko varovaisesti, sillä tappiota ei sallita. Coritiban talvikausi oli onnistunut ja joukkue lähtee kauteen hyvällä moraalilla.

Kommentit (3)

ei kai näitä kukaan täältä

ei kai näitä kukaan täältä jaksa kaivaa, foorumille vain. ja oliko siitä edelliskausien muhkeasta 115% palautuksesta seurantaa jossain?

Kyllä jaksaa

Hyvää tarinointia. Kyllä mäitä mielellään lukee eikä eksy foorumin pöytälaatikkonumeroblogivirtaan. Menestystä!!