19.6 MM-futis: Uruguay-Englanti pelin kertoimet täysin vinksallaan

19.6 MM-futis: Uruguay-Englanti pelin kertoimet täysin vinksallaan

Viki blogi

Comments: 1

Uruguay - Englanti

Uruguay+0.5 at 1.91 (63%) 5/5 (Sbobet)

Under 2.5 at 2.16 (52%) 3/5 (pinnacle)

 

Uruguayn kisat alkoivat surullisesti ja 3-1 tappio Costa Ricalle oli täysin ansaittu. Voitto lohkon selvästi heikoimmasta joukkueesta olisi ollut tärkeä jatkopaikan kannalta, mutta Uruguaylla on edelleen kaikki mahdollisuudet jatkoon. Costa Ricaa vastaan Uruguay ei päässyt pelaamaan vahvuuksillaan ja tänään nähdään selvästi parempi Uruguay. Suarez olisi iso lisä Uruguaylle, mutta ottelun voittaminen ei ole mahdotonta ilmankaan.

 

Englanti hävisi avausottelunsa Italialle 2-1. Englanti ei pelannut Hodgsonin alaisuudessa tyypillistä puolustusvoittoista peliä ja tästäkös ihmiset ovat innostuneet ja lyönneet Englantia pää märkänä. Englannin peli oli lupauksia herättävä, mutta Italia ansaitsi voittonsa. Ei Englannin materiaali ole muuttunut yhtään sen paremmaksi ja Englanti saa edelleen taistella jatkopaikkansa edestä.

 

Pelasi Suarez tai ei, niin tässä on kisojen suurin ylikerroin. Englannin yliarvioiminen on täysin järjetöntä, eikä Uruguay ole niin huono kun se avausottelussaan näytti. Uruguyn kapteeni Lugano on sivussa, mutta ainakaan pelillisesti se ei ole suurikaan menetys. Uruguayn joukkueessa on varmasti muitakin johtajia, eikä Lugano ole silläkään saralla niin suuri menetys mitä puhutaan. Jos joku sanoisi minulle, että Uruguay on jopa ottelun ennakkosuosikki, voisin hyväksyä sen ilman vastalauseita.

 

Panostuksen kanssa kannattaa tehdä tarkkoja harkintoja, ettei yhteen peliin tule liikaa panoksia. Under on myös loistava peli-idea, sillä vaikka Englanti ei pelannutkaan yhtä puolustusvoittoisesti kuin odotettiin, ei se hyökkäilekkään yltiöpäisesti. Ottelussa on todella suuret panokset ja tappio tarkottaa kisojen loppumista. Alku varsinkin voi olla todella tarkka, enkä muutenkaan näe tätä kovinkaan runsasmaalisena otteluna.

 

PS. Ensimmäiseen peliin ei enää saa Kolumbialle kuin jännäriä, todennäköisyys 50%. Viimeiseen pelin mahdollisesti jotain, seurataan kertoimien liikkeitä.

Kommentit (1)

Jackpot oli lähellä. 1-1

Jackpot oli lähellä. 1-1 olisi tuonut kummatkin kohteet kotiin, mutta loppuipahan ainakin jännitys 2-1 maalin jälkeen :)