2.11 Brassifutis: Cupissa mukana olevat joukkueet kompuroivat

2.11 Brassifutis: Cupissa mukana olevat joukkueet kompuroivat

Viki blogi

Comments: 0

Flamengo - Chapecoense

Chapecoense+0.75 at 1.86 (59%) 3/5

 

Flamengo on toistaiseksi turvassa keskikastissa ja katseet ovat Brasilian cupissa. Viikolla pelattu välierän ensimmäinen osa päättyi Flamengon 2-0 voittoon, minkä seurauksena joukkue keskittyy täysin finaalipaikan lunastamiseen. Tänään nähdäänkin kentällä varsin varamiehinen Flamengo, joka ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa.

 

Chapecoense pelasi loistavan lokakuun ja se on tällä hetkellä 2 pistettä putoamisviivan yläpuolella. Chapecoense kohtasi liigan kolme kuuminta joukkuetta peräkkäin, joista se hävisi ainoastaan yhden ja näitä pelejä ennen se voitti kaksi peliä peräkkäin. Chapecoense on toki huono vierasjoukkue, mutta myös vieraspelaaminen on ollut viime aikoina parempaa.

 

Vieraat saa tänään selvän edun motivaatiosta, eikä Flamengo vakuuta tänään edes paperilla. Flamengo on toki hyvä kotijoukkue, mutta Chapecoensella on tänään iskunpaikka. Vierasjoukkue on puolustanut todella tiiviisti, eikä maaliton tasapeli ole kaukaa haettu vaihtoehto.

 

Atletico PR - Atletico Mineiro

Over 2.5 at 2.16 (52%) 3/5

 

Atletio PR voitti kolme ottelua peräkäin, minkä johdosta se on noussut turvallisesti keskikastiin. Atletico PR on pelannut läpi kauden viihdyttävää jalkapalloa ja joukkueen kokoonpano on lähes aina hyvin hyökkäysorientoitunut. Kentällä nähdään usein kolmekin kärkimiestä ja nyt kun panokset ovat pienet, lienee yleisön viihdyttäminen yksi tärkeimmistä asioista.

 

Atletico Mineiro on pelannut loistavan kauden ja panokset ovat todella kovat. Sarjassa se on neljäntenä ja selviytyminen Libertadoresiin on omissa käsissä, minkä lisäksi joukkue pelaa myös cupin välierissä. Ronaldinhon, Bernardin ja kumppaneiden lähtö on saatu paikattua lähes täydellisesti ja Atl.Mineiro on sarjan viihdyttävimpiä joukkueita.

 

Kyseessä on kaksi joukkuetta, joiden ottelut ovat normaalisti todella viihdyttäviä ja maaliverkot heiluvat molemmissa päissä. Atletico Mineiro on sarjan maalirikkain joukkue, eikä kotijoukkue ole paljoakaan perässä. Vierailijoilta puuttunee cupin välierien takia muutama tärkeä yksilö, mutta pelitapa on siitäkin huolimatta hyökkysvoittoinen.

Kommentit (0)