23.4 Veikkausliiga: Viikonlopun yllättäjät kohtaavat

23.4 Veikkausliiga: Viikonlopun yllättäjät kohtaavat

Viki blogi

Comments: 1

FF Jaro - FC Lahti

Under 2.5 at 1.88 (58%) 3/5 (Pinnacle)

Jaro kuuluu aina kaikkien ennakoiden mukaan putoamistaisteluun, mutta niin vaan joukkue on aina näyttänyt epäilijöilleen. Jarolla on alla vasta yksi voitto, mutta joukkueen pelaaminen on hyvällä mallilla ja 4-1 voitto Kuopion Palloseurasta lisäsi varmasti joukkueen itseluottamusta. Jaron puolustuspelaaminen on ollut loistavalla tasolla ja jopa HJK:lla oli vaikeuksia päästä vaarallisille maalintekopaikoille. Maalipaikkojen rakentaminen onkin ollut vaikeampaa ja vaikka viikonlopun pelistä ei voikkaan tehdä isompia johtopäätöksiä, niin ainakin hanat on nyt auki. Jaron kolmessa pelissä on tullut 8 maalia, joista peräti 75% on tullut erikoistilanteista.

 

Lahti on aloittanut kautensa odotetun vahvasti, eikä se ole kärsinyt vielä ainuttakaan pistemenetystä. Viikonloppuna se kaatoikin HJK:n kotonaan ja näytti viimeisillekkin epäilijöilleen taistelevansa tällä kaudella mitaleista.  Lahden alakerta on paperilla vakuuttava, eikä hyökkäyskalusto voi kovin huono olla, jos Klubin verkko heilui kolmesti. Matsi Klubia vastaan oli FC Lahdelle todella tärkeä ja voi olla, että tässä ei niin sytyttävässä vieraspelissä nähdään enemmän tai vähemmän rutiinisuoritus.

 

Kertoimissa on selvää ylireagointia viikonlopun matseihin, joissa kummatkin olivat varsin runsasmaalisia. Jaro on päästänyt tällä kaudella vain yhden pelitilannemaalin ja sekin tuli viikonloppuna pelin jo ratkettua. Jarolla on varmasti itseluottamusta hyökätä, mutta maalinteko ei tule olemaan helppoa Lahden tasoista puolustusta vastaan. Lahti on paperilla kovempi joukkue, mutta luvassa on varmasti tasainen taistelu.

 

(Kokoonpanojen jälkeen mahdollisesti vielä lisää pelattavaa)

Kommentit (1)

Vartin tehohetki

Vartin tehohetki oli underille liikaa. Veikkausliigan alku on ollut odotetun vaikea ja linjat on hyvin kohdillaan. Kunhan kausi lähtee kunnolla käyntiin niin pelattavaa löytyy enemmän ja ehkä ruvetaan osumaankin.