26.7 Veikkausliiga: SJK tiputtaa Jaron ulos mitalitaistelusta

26.7 Veikkausliiga: SJK tiputtaa Jaron ulos mitalitaistelusta

Viki blogi

Comments: 1

FF Jaro - SJK

SJK+0 at 2.13 (52%) 3/5

 

Jaron alkukausi oli loistava, mutta viimeiset kuukaudet ovat olleet vaikeita. Peli on takkuillut, tasaisuus on puuttunut ja runsaat poissaolot ovat sekottaneet pakkaa entisestään. Kesäkuussa Jaro voitti kerran ja heinäkuun ensimmisen voittonsa Jaro otti viime pelissään, kun se kaatoi Hongan 5-0. Voitto maistui varmasti, mutta joukkue koki myös suuren menetyksen. Liigan parhaimmistoon kuuluva Hendrik Helmke on nimittäin tänään pelikiellossa.

 

SJK voitti peräti seitsemän ottelua peräkkäin, kunnes se sai vastaansa kolme liigan kovinta joukkuetta. Lahtea ja KuPSia vastaan joukkue pelasi tasan ja Helsingissä HJK oli parempi lukemin 2-0. Yhdeksän ottelun tappioton putki tuli siis edellisellä kierroksella päätökseensä, mutta sitä SJK tuskin turhaan murehtii. Joukkueen pelaaminen on loistavalla tasolla ja paikalliskamppailu sytyttää varmasti.

 

SJK hävisi ensimmäisen derbyn kotonaan, joten se lähtee varmasti hakemaan revanssia. SJK:n pelaaminen on ollut parempaa ja suoritusvarmempaa kuin kotijoukkueen, minkä seurauksena se lähtee ennakkosuosikkina otteluun jopa vieraskentällä. Helmken poissaolo ei voi olla näkymättä ja uskon vierasjoukkueen nappaavan keskikentän herruuden ja kääntävän tämän myötä pelin itselleen.

Kommentit (1)

Tiukoille meni, mutta lopulta

Tiukoille meni, mutta lopulta SJK nappasi voiton. En peliä nähnyt, mutta raporttien mukaan SJK käänsi vahvan peruspelaamisensa johdosta pelin itselleen ja lopun rypistys palkittiin maalilla. Huomenna lisää Veikkausliigaa ja sitä ennen Brassifutista.