4.5 Brassifutis: Kotijoukkueiden kelkassa

4.5 Brassifutis: Kotijoukkueiden kelkassa

Viki blogi

Comments: 3

Bahia - Botafogo

Bahia-0.5 at 2.19 (52%) 3.5/5 (Pinnacle)

Bahialta odotettiin kauden alla vahvaa parannusta viime kauteen nähden ja alku onkin ollut lupaava.  Avausottelussa hallitseva mestari tuli takaa ohi, mutta viime kierroksella Bahia nappasikin avausvoittonsa ja voittokulku jatkui myös Cupissa. Bahian ykköstykki Biancucchi on ollut vielä varsin vaisu, mutta eiköhän viime vuoden tehomies ala hiljalleen lämmetä.

 

Botafogon pelaajat ovat jääneet jo monta kuukautta ilman palkkojaan, mutta siitäkin huolimatta joukkue on vahvistanut rivejään kahdella pelaajalla. Tämä tuskin parantaa jo muutenkin tulehtuneita välejä seurajohdon kanssa, eikä tällainen tilanne voi olla heijastumatta kentälle.  Botafogo tuli viime viikolla kahden maalin taka rinnalle ja sai pisteen, mutta joukkue on pelannut todella huonosti ennen viime ottelun toista puoliaikaa.

 

Botafogon tilanne ei voi olla näkymättä kentälle, ja pelaajat ovatkin alisuorittaneet. Bahian tekemisessä on hyvä meininki ja uskon flown jatkuvan. Botafogo oli viime kauden lopussa suorastaan surkea vierasjoukkue ja odotan saman jatkuvan. Bahia on tällä hetkellä parempi joukkue ja voittaa ottelun.

 

Flamengo - Palmeiras

Flamengo-0.25 at 1.94 (57%) 3/5 (Pinnacle)

Flamengo on aloittanut kautensa tuloksellisesti huonosti ja kasassa on vain yksi piste. Libertadores ei kuitenkaan ole enää joukkueen rasitteena, ja Flamnegolta voi odottaa aikaisempia pelejä enemmän. Flamengo olisi ansainnut ensimmäisen voittonsa avausottelussa Goiasia vastaan, mutta viimeistely oli heikkoa. Kotonaan Flamengo on vahva ja maalinteon pitäisi onnistua Hernanen poissaolosta huolimatta.

 

Palmeiras aloitti kautensa voitolla, mutta todellisessa testissä viime viikolla se jäi jalkoihin. Fluminense oli vieraissakin selvästi parempi, ja se vain vahvistaa näkemystä siitä, että Palmeiras kuuluu keskikastiin. Ykköskärki Kardecin lähtö heikentää joukkuetta entisestään, enkä usko että ainakaan vieraista joukkue hakee isoja voittoja.

 

Kaksi joukkuetta, jotka herättävät paljon tunteita puolesta ja vastaan. Flamengo on tällä hetkellä joukkueista parempi ja suuri kotietu kääntää vaakaa yhä enemmän Flamengolle. Hernanen poissaololle on annettu liikaa painoarvoa ja ainakin maalipaikkoja joukkue pystyi luomaan ensimmäisessä kotiottelussaan tiuhaa tahtia.


Kommentit (3)

Jälleen napsuu

KAMOON! Sieltä napsui taas kummatkin taskuun. Mitä peliä katsoin, niin Flamengo oli selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa. Botafogo puolestaan oli odotettua pirteämpi, tasoitus ei olisi ollut suuri vääryys. Mutta käy näinkin :)

Mistä muuten katsot näitä

Mistä muuten katsot näitä pelejä? nettistriimejä varmaan löytyisi mutta yleensä aika heikko laatu niissä.

Vaihtoehtoja on

Matseja näyttävä Globo TV mahdollista sateliitin kautta saada näkymään Suomessa. Noihin ns tv-peleihin löytyy ihan HD-tason streamejakin, mutta muihin peleihin tosiaan tarjolla vain melko heikkotasoisisa lähetyksiä.