4.6 Veikkausliiga: SJK kierroksen helmenä

4.6 Veikkausliiga: SJK kierroksen helmenä

Viki blogi

Comments: 1

SJK - MYPA

SJK+0 at 1.89 (60%) 4.5/5 (sbobet)

 

SJK:n kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla ja joukkue onkin sarjassa toiseksi viimeisenä. SJK on kuitenkin tuloksiaan parempi joukkue ja henkilökohtaisesti uskon, että SJK tulee nousemaan vielä monta pykälää ylöspäin. Kotonaan SJK on ollut hyvä, edellisellä kierroksella se koki kauden ensimmäisen kotitappion ja päästi vasta ensimmäisen maalin kotikentällään. SJK:lla on muutama poissaolo, mutta rosteri on laaja.

 

MYPA on ollut kauden suurin onnistuja ja joukkue majaileekin sarjassa toisena. Antti Muurisen porukka tulee kuitenkin vielä alaspäin, sillä MYPA on ollut selvästi tuloksiaan huonompi joukkue. Maaleja MYPA osaa tehdä, mutta tuolla puolustuspelaamisella ei mitaleja voiteta. Puolustuslinja ei ole pysynyt stabiilina ja jälleen kokeillaan seuraavaa muodostelmaa. Saviniemessä MYPA on ollut hyvä, mutta vieraissa se voitti edellisen kerran huhtikuussa.

 

Näiden joukkueiden osalta sarjataulukko valehtelee törkeästi. SJK on ollut tuloksiaan parempi ja MYPA tuloksiaan huonompi. Kotijoukkueen sijoitus tulee tuosta vielä nousemaan ja Simo Valakarin prosessi on hyvällä mallilla. Antti Muurisen MYPA tulee puolestaan vielä tippumaan, eikä etenkään vieraspelaaminen vakuuta. Sarjataulukkoon ja tuloksiin on ylireagoitu selvästi.

Kommentit (1)

Naps

Lehtisen pilkulla seinäjokilaisille 1-0 voitto ja meille veto kotiin! Veikkausliigalle hyvä startti tauon jälkeen, toivottavasti tämä jatkuu.