7.12 Brassifutis: Viimeinen kierros tarjoaa kaksi maistuvaa kohdetta

7.12 Brassifutis: Viimeinen kierros tarjoaa kaksi maistuvaa kohdetta

Viki blogi

Comments: 0

Palmeiras - Atletico PR

Atletico PR+1 at 2.28 (53%) 4/5

 

Ennen viimeisen kierroksen otteluita Palmeiras on säilymässä pääsarjassa, mutta takaa voi tulla ohi vielä kaksi joukkuetta. Viimeisellä kierroksella voi tapahtua vaikka mitä, mutta todennäköisesti Palmeirasin on tänään raavittava pisteitä säilyäkseen. Joukkue on hävinnyt viisi edellistä ottelua ja tärkein pelaaja Valdivia ei ole lähelläkään täyttä kuntoa, joten lähtökohdat eivät ole helpot.

 

Atletico PR on pelannut jo pitkään vailla panosta, mutta se on siitäkin huolimatta sarjan kuumin joukkue. Edellisen kymmenen ottelun saldo on komea 7-1-2, eikä hyväkuntoinen Atletico PR näytä hyytymisen merkkejä. Muutama avauskokoonpanon pelaaja on tänään poissa, mutta en anna sille kovinkaan paljon painoarvoa.

 

Palmeiras on yksi perinteisimmistä joukkueista, eikä se halua tippua pääsarjasta kuten kävi toissakaudella. Joukkue on myös saanut uuden komean stadionin, millä se ei ole tosin voittanut ainuttakaan ottelua. Kaikki paineet ovat siis kotijoukkueella ja motivaatio voi kääntyä pahimmillaan jopa negatiiviseksi tekijäksi. Atletico PR on laadukkaampi joukkue ja joukkueiden kuntokäyrät osoittavat täysiin eri suuntiin.

 


Botafogo - Atletico Mineiro

Botafogo+0 at 2.10 (54%) 3.5/5

 

Botafogon surkea kausi tulee tänään päätökseensä, mutta putoaminen varmistui jo edellisellä kierroksella. Viime kaudella kärkijoukkueisiin kuulunut Botafogo on ajautunut vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, minkä johdosta useimmat avainpelaajat ovat jättäneet leikin kesken. Kotonaan Botafogo (8-4-6) on jaksanut taistella hienosti koko kauden ajan ja uskonkin sen jättävän pääsarjan tyylikkäästi. Viimeisen kotiottelun pelaa todennäköisesti myös joukkueen kapteeni ja Brasilian maajoukkueen maalivahti Jefferson, joka tuskin jatkaa enää ensi kaudella.

 

Atletico Mineirolla ei ole enää viimeisessä pelissä pelattavaa. Kausi on joka tapauksessa ollut hieno ja joukkue juhlikin viikolla cupin voittoa. Myös sarjassa peli on rullannut ylättävänkin hyvin, mutta joukkue panosti selvästi cupiin, minkä seurauksena se jäi top-4:n ulkopuolelle. Avainpelaajat alkavat varmasti toipua cup-juhlista, mutta kentällä nähdään varmasti vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia.

 

Kummallakaan joukkueella ei ole minkäänlaista panosta ja kummatkin todennäköisesti lähtevät peliin reservipainoisella miehistöllä. Botafogolle tilanne toki ei ole kovinkaan uusi. Atletico Mineirolla ei ole tässä pelissä oikein mitään voitettavaa, mutta Botafogo voisi sentään hieman pestä kasvojaan ja jättää pääsarjan tyylikkäästi. Tasoero joukkueiden välillä on toki suuri, mutta tälläisessä pelissä ero kuroutuu umpeen.

 

 

 

PS. Sport Recife+0 ja Gremio-Flamengo over 2.25 napsittu 1/5 arvoisesti

 

  


Kommentit (0)