Hieman statistiikkaa mikäli olisi pelannut viiden edellisen NBA-kauden maksulliset vihjeet, mikä hyvin kertoo miksi liian pienellä pelikassalla ei kannata lähteä mukaan, sillä voitollisen tuloksen tai suuren osan siitä syö nopeasti vihjemaksut ja jo omilleen pääsy vaatii jo melkoisen onnistunutta kautta.

Alla olevissa laskuissa on käytetty ”virallisia” seurantoja (Pinnaclen kertoimet/linjat vihjeen lähetyshetkellä), mutta palautusprosentissa on otettu huomioon, että asiakkaan on todellisuudessa hyvin vaikea päästä virallisen seurannan osoittamaan tulokseen. Pienemmällä panoskoolla, laajalla bookkerivalikoimalla sekä luonnollisesti omalla aktiivisuudella on mahdollista päästä hyvin lähelle virallista seurantaa, joten vähintääkin 1%:n sisään seurannassa pitäisi olla jopa kohtuullisen helppoakin päästä, jos jaksaa itse hiemankin vaivaa asian eteen nähdä. Mitä suuremmaksi panoskoko kasvaa niin sen vaikeampaa on päästä viralliseen seurantaan, sillä tällöin väkisinkin buukkerivalikoima pienenee, kun suurin osa pikkubuukkereista jää pois, eli siksi 50 000€ kassalla on tehty 1.5% vähennys ja 100 000€ kassalla 2% vähennys verrattaessa ”viralliseen” seurantaan.

Panoskoko/riskitaso on laskettu niin, että yksikkö on 0,5% pelikassasta, jolloin maksimipanos panossuosituksellani 5/5 kohteeseen olisi 2.5%. Käytän mielestäni vihjeissäni melko varovaista panostusta, sillä panoskeskiarvo kohdetta kohden on liikkunut  ~2/5 tasossa ja 4/5 ja 5/5 osuus on hyvin pieni. Luonnollisesti kovemmalla riskitasolla saataisiin taulukot näyttämään hienommilta, mutta tämän on tarkoitus olla sijoitustoimintaa, eikä tuskanhikeä otsalle tuovaa uhkapeliä.

Vihjemaksut ovat myöskin vaihdelleet kausittain ja tuo 1350€ on hieman yläkanttiin, mutta siinä pieni heitto ei ole merkittävää, jotta kaaviolla saavutetaan tarvittava informaatio. Maksullisia vihjeitä ostaessa kannattaa siis miettiä minkälaisella riskitasolla on halukas lähtemään mukaan ja laskeskella jo etukäteen, että millaisen tuottoon pitäisi vihjepalvelun päästä, jotta asiakkaalle vihjemaksujen jälkeen käteen jäävä summa olisi vaivan arvoinen.

Vaikka vihjeet ostaisikin valmiina, niin vaatii tämä asiakkaalta kuiteskin melkoisestikin työtä ja ajankäyttöä, etsiä parhaat kertoimet, mahdollisesti odoitella niissä tapahtuvia muutoksia ja käydä läpi oma bookkerivalikoima, jotta tuotto voitaisiin maksimoida viimeistäkin euroa myöten. Tärkeää on myös ennen ostopäätöstä pyrkiä arvioimaan, että kuinka herkästi kertoimet laskevat, kuinka helposti ne palautuvat ja kuinka lähelle vhjaajan ns. virallista seurantaa asiakas voi olettaa pääsevänsä. Nämä eivät ole kaikista helpoimpia asioita tutkia, joten vihjeiden tarjoajan avoimuus ja rehellisyys on tärkeää ja jokaisen maksullisen vihjepalvelun pitäisi ainakin tarjota informaatiota, jonka pohjalta asiakas voisi tärkeitä ostopäätöseen vaikuttavia tekijöitä laskea ja pohtia.

Omassa vihjepalvelussa on vielä muutama paikka vapaana ja niistä lisää myöhemmin tällä viikolla. Toivottavasti taulukossa olevat luvut olisivat suunnlleen oikein sillä hieman nopeasti tämän väänsin, mutta mielestäni asia oli hyvä ottaa esiin, kun joka kaudella minulta kysytään, että minkä kokoinen pelikassan pitäisi olla, jotta mukaan kannattaa hypätä. Riskitasoista myös on monesti ollut keskustelua ja itsekin olen näinä vuosina huomannut, että vaikka pyrkii olemaan mahdollisimman avoin asioista, niin aina mukaan hyppää, joku jonka riskitaso on aivan liian korkea, ymmärrys vedonlyönnin luonteesta puutteellinen tai vaan yksinkertaisesti vedonlyönti ei ole sopiva ala kyseiselle henkilölle. Mikäli hermot eivät kestä vedonlyönnissä väkisinkin eteen tulevia svingejä ja ne vaikuttavat liian vahvasti mielialaan ja jopa muuhun elämään, niin sitten suositeltavampaa on etsiä joku muu ansaita/sijoitusmuoto.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.