Oletko koskaan kuullut matched bettingistä?

Riskitön vedonlyönti

En minäkään ollut vielä vuonna 2019, kun törmäsin siihen jossain talousaiheisessa brittiblogissa internetin syövereissä. Tekstissä puhuttiin lisätulojen hankkimisesta vedonlyöntibonusten avulla, mikä vaikutti kiinnostavalta, joskin epäilyttävältä. Uteliaisuuteni heräsi heti, minkä seurauksena aloin etsiä Googlesta lisää tietoa tästä taruakin ihmeellisemmästä vedonlyöntimenetelmästä, joka vaikutti liian hyvältä ollakseen totta. 

Vaikka en heti tajunnutkaan miten menetelmää hyödynnetään vedonlyöntipörssien vastavetojen avulla, tajusin nopeasti, että matched bettingillä voi tehdä rahaa myös Suomen vedonlyöntimarkkinassa. Ahneena ja innokkaana nuorena miehenä olin myyty nopeasti. 

Aloin selvittämään miten matched betting onnistuisi Suomessa, ja nopeasti löysinkin erään suomalaisen nuoren miehen tekemän nettisivun, josta löytyi hyvät ohjeet vedonlyöntisivustojen tervetuliaistarjousten hyödyntämiseen vastavetojen avulla. Valitettavasti tuota sivua ei enää löydy, mutta allekirjoittaneen blogi matched bettingistä ohjeineen kyllä löytyy ;). Alun säätämisen ja epäluulon jälkeen rekisteröidyin Betfairiin, jota olen käyttänyt vastavetoihin lähes päivittäin viimeisen kolmen ja puolen ajan. 

Vedonlyöntibonukset vedonlyönnissä

Vaikka olinkin aiemmin rekisteröitynyt muutamille suosituimmille vedonlyöntisaiteille ja ottanut niistä tervetuliaisbonuksen, oli minulla vielä suuri määrä sivustoja, joissa odotti keskimäärin 100 euron vedonlyöntibous. Järkeilin, että tässä pystyisi tekemään ehkä 1000-2000 euroa, ennen kuin luotettavat vedonlyöntisivustot loppuisivat kesken. Oletin, että sen jälkeen pystyisin tekemään ehkä joitain kymppejä tai satasia kuussa reload-offereilla. Little did I know..

En olisi ikinä uskonut, että vielä lähes kolmen ja puolen vuoden päästä tekisin en vain satasia, vaan parhaimmillaan jopa joitain tuhansia euroja tuottoa kuukausittain matched bettingillä ja arbitraaseilla (aloin hyödyntämään arbitraaseja vuonna 2020, noin vuosi matched bettingin aloittamisen jälkeen).

Kirjoitan tätä artikkelia vuoden 2022 toiseksi viimeisenä päivänä. Vaikka joulukuun nettotuotto (noin 1550e) kuulostaa ehkä hyvältä suoritukselta, on se kuitenkin pienempi kuin vuoden 2022 keskimääräinen kuukausituottoni (1900e). Marraskuu oli vuoden tuottoisin kuukausi tarjoamalla muhkeat 3862 euroa. Yhteensä olen tienannut matched bettingillä vajaassa 3.5 vuodessa yli 50 000 euroa. 

Miten tämä kaikki on ollut mahdollista vedonlyönnissä?

Matched betting

Olen suhtautunut matched bettingiin ja arbitraasivedonlyöntiin aina ammattimaisesti, vaikka se on pääasiassa ollut toissijainen tulonlähteeni. Kun ymmärtää korkoa korolle -ilmiön voiman sijoittamisessa, on vaikeaa sanoa ei helpolle rahalle, joka on kaiken lisäksi vielä verotonta. Matched betting ei välttämättä vie paljoakaan aikaa, mutta jos tuotot haluaa maksimoida, aikaa tälle ”harrastukselle” pitää uhrata. Suosittelen matched bettingiä ja arbitraasivedonlyötiä erityisesti opiskelijoille, koska betsitulot eivät vaikuta opintotukiin ja aikaakin on opiskelijana yleensä enemmän kuin työssäkäyvällä.

9-5 -päivätyön ohella betsit on hoidettava viikonloppuja lukuunottamatta pitkälti iltaisin. Siinä ei sinänsä ole mitään ongelmaa, kun matsitkin pelataan yleensä iltaisin, mutta betsiaika on yleensä jostain muusta pois. Tuottoisa arbitraasivedonlyönti on haastavampaa (muttei mahdotonta) päivätyön ohessa, koska parhaat (Veikkauksen) arbitraasit ilmaantuvat yleensä toimistoaikoihin maanantain ja torstain välillä, eikä niitä voi jättää odottamaan iltaa vaan ne pitää hyödyntää usein suhteellisen nopeasti. Arbitraaseja ei myöskään löydy sähköpostista, vaan niitä pitää itse etsiä arbitraasilistaussivustoilta järjestelmällisesti vähintään pari kertaa päivässä. 

Itselleni betsaaminen on mieluisaa puuhaa, jonka parissa vietän vapaa-aikaani ihan mielelläni. Jotkut pelaavat pleikkaria, itse heitän betsejä ja samalla tienaan rahaa. Betsaaminen onnistuu myös kännykän avulla pienissä määrin lähes missä tahansa, joten tämä harrastus loppupeleissä rajoita elämää juurikaan. Kaikkia mahdollisia tarjouksia ei myöskään tarvitse ottaa, vaan jokainen voi betsata sen verran kuin ehtii 😉

Seuraavissa blogikirjoituksissa paneudutaan syvällisemmin matched bettingiin, arbitraasivedonlyöntiin ja value bettingiin. 

Näillä tarjouksilla pääset alkuun

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.