31Bet

31Bet

päivitetty: Torstai, 08.02.2024, 14:51

31Bet urheiluvedonlyönti

31Bet vedonlyönti 2024

Ensimmäinen silmäys 31Betin sivuille antaa heti kuvan sivuston selkeydestä. Turha kikkailu on jätetty pois jolloin navigointi sivuilla on helppoa ja halutut valikot on helppo löytää nopeasti. Juuri tämän vuoksi 31Bet sopii hyvin myös hieman kokemattomillekin vedonlyöjille. Valikot ovat selkeitä ja lajit ovat helposti löydettävissä. Myös erilaiset promootiot ja muut tarvittavat työvälineet vedonlyöntiin on helppo löytää.

31Bet kohdevalikoima ja vedonlyöntikertoimet

Vedonlyönnin kohdevalikoima on tarjolla olevien lajien osalta erittäin runsas. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita. Esimerkiksi jääkiekosta ja jalkapallosta löytyy pelattavaa huomattavasta määrästä erilaisia sarjoja.

31Bet vedonlyöntibonus 2024

31Bet tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 500€ asti.

31 Betin säännöt urheiluvedonlyönnin bonukseen ovat seuraavat:

1. Minimitalletussumma bonuksen saamiseksi on 20 €.

2. Tervetuliaisvedonlyöntibonus koskee vain urheiluvedonlyöntiä.  

3. Voit hyötyä tästä bonuksesta KERRAN ja vain ensimmäisellä talletuksellasi.  

4. Heti kun teet ensimmäisen talletuksesi, tervetuliaisvedonlyöntibonus hyvitetään tilillesi. Sinun tulee aktivoida bonus manuaalisesti. (Saadaksesi bonuksen, sinun tulee ensin aktivoida se ja sitten asettaa veto).  

5. Tämä bonus ei toimi yhdessä minkään muun kampanjan kanssa.  

6. Tervetuliaisurheilubonusta koskee kierrätysvaatimus, joka on kymmenen (10) kertaa sekä talletus että bonussumma vähintään 2 tapahtumassa kummassakin vähintään 1,4 kertoimella ennen kotiutusyritystä.

7. Jos haluat tehdä kotiutuksen ennen kuin onnistut täyttämään kierrätysvaatimuksen, voit peruuttaa bonuksesi. Muista, että bonussumma, kertyneet voitot ja kaikki panostetut summat vähennetään kokonaissaldostasi. Bonus laskee vedot ensin oikean rahan määrällä ja sitten bonussummalla.

8. Kun vedonlyöntibonus on aktivoitu, kierrätysvaatimus on täytettävä 30 päivän kuluessa, muuten bonus ja kaikki kertyneet voitot menetetään.

9. Pesäpallo-, tennis-, tasoitus- tai tasapelivetoja ei huomioida kierrätysvaatimuksissa. Meillä on oikeus mitätöidä tällaiset vedot ja mitätöidä niistä saadut voitot.

10. 31 Bet varaa oikeuden muuttaa, peruuttaa tai lopettaa urheiluvedonlyönnin kampanjan milloin tahansa.

11. Yleiset säännöt ovat voimassa.

Muista aina tarkistaa 31 Betin säännöt myös välittäjän omilta sivuilta kun otat vedonlyöntibonuksen kierrätykseen.

31Bet verovapaus

31 Bet on rekisteröity Maltalle, joten sieltä voittamasi rahat ovat verovapaita kun siirrät ne takaisin kotimaahan. Lisenssin virallinen numero on ONYXION MALTA LIMITED (MGA/B2C/824/2020) ja yhtiö noudattaa MGAn (Malta Gaming Authority) määräämiä lisenssiehtoja toiminnassaan.

31Bet vedonlyönti ja kotiutuskokemuksia

Käyttäjien kokemuksia 31 Betistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
Ei
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
5
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
4
Panokset: 
4
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
Combo booster erikoisvedot