BetRebels

BetRebels

päivitetty: Keskiviikko, 11.01.2023, 11:57

BetRebels vedonlyönti 2023

BetRebels on panostanut nykyisin välttämättömään pelialustansa käytettyvyyteen, nopeuteen sekä erityisesti mobiilipelaamiseen vaivattomuuteen. Mobiilisovelluksen alati kehittyvät innovatiiviset ominaisuudet vievät pelikokemuksesi täysin uudelle tasolle ja tekevät vedonlyöntikokemuksestasi helppokäyttöisen.

BetRebels Vedonlyöntikertoimet

BetRebelsillä on mittava valikoima pelikohteita, niin ennen ottelua pelattavaksi kuin myös live-vedonlyöntiin. Sivustolta löytyvät kaikki ne pelivalinnat, joita järkipelaaja tarvitsee. Myös paljon erilaisia kausivetoja löytyy, mestarivetoja kuin vaikkapa erilaisten pistepörssien voittajia. Sivuilta löydät kaikki tarvitsemasi helppokäyttöisen hakukentän kautta.

BetRebels vedonlyöntisivuston käyttäminen

BetRebelsin sivustolla on helppo navigoida tietokoneella, mobiililaitteella sekä muilla alustoilla. Pelivalinnat ovat löydettävissä selkeän ja helppokäyttöisen navigoinnin avulla. Myös mobiilipelaamisen jouhevuus on silmiinpistävää.

Vedonlyöntitarjonnan kattavuus, eSports Live-vedonlyönti ja livestream lähetykset

Vedonlyöntitarjonta kattaa kaikki perinteiset pelimuodot, kuten ottelun voittaja, total-vedot, tulosvedot ja tasoitusvedot jne. Lisäksi tarjolla on monia kiinnostava maalintekijä vedot, sekä jalkapallossa kortti- ja kulmapotkuvedot. Sivusto on jatkuvasti myös parantamassa eSports valikoimaansa, joten pelattavaa löytyy kaikkien lajien ystäville. Livestream lähetyksiä sivusto ei tällä hetkellä tarjoa.

BetRebels sivuston tarjoamat vedonlyöntibonukset 2022

BetRebels tarjoaa ensitalletusbonusta, jonka suuruus on 100% 200€ ensitalletuksen yhteydessä. Sivusto tarjoaa aktiivisille pelaajilleen myös "loyalty" bonusta, jonka koko riippuu aktiivisuutesi määrästä. Kun lunastat Nämä mainiot bonukset, toimi seuraavasti ja ota nämä asiat huomioon:

  1. Valitse vedonlyönnin tervetulotarjous rekisteröityessäsi asiakkaaksi
  2. Tee haluamasi suuruinen talletus
  3. Lyö vetoa mistä haluat, millä summalla haluat, ennen ottelua tai livevetona. Lunastaaksesi tarjouksen vedon kertoimen on kuitenkin oltava vähintään 1.75.
  4. Sekä talletus että bonussumma on kierrätettävä 5 kertaa ennen kotiutusta
  5. Ainoastaan vedot 100€ asti otetaan huomioon kierrätyksessä
  6. Kierrätysaika on 90 päivää

BetRebelsillä on jatkuvasti tarjolla erilaisia tarjouksia ja kilpailuja myös vanhoille asiakkaille, kuten esimerkiksi ilmaisvetoja sekä korotettuja kertoimia.

Tallettaminen ja ulosmaksu BetRebels tililtä

Talletusvaihtoehdot: MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, TRUSTLY, NETELLER, SKRILL, ECOPAYZ, NEOSURF, PAYSAFECARD, KLARNA, Luotto / Pankkikortit.

Kotiutusvaihtoehdot: Kotiutuksen voit tehdä samalle tilille kuin talletuksesi.

BetRebels asiakaspalvelu ja livechat + puhelintuki

Mikäli tarvitset apua, niin BetRebelsin sivustolta löytyvästä apukeskuksesta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Kuitenkaan, mikäli täältä ei vastausta löydy, niin sinua palvelee chat ympäri vuorokauden. Voit olla sivustoon yhteydessä myös suoraan sähköpostilla niin halutessasi.

BetRebels turvallisuus ja luotettavuus

BetRebels on rekisteröity useimpien eurooppalaispelaajien käyttämien vedonlyöntitoimistoiden tapaan Maltalle. BetRebelsin ETA-alueen lisenssi tarkoittaa suomalaisille sitä, että kaikki voitot ovat verovapaita. Malta Gaming Authorityn lisenssi takaa, että pelaaminen on turvallista.  

BetRebels käyttäjäkokemuksia

Kokemuksia BetRebels vedonlyönnistä löydät Ylikertoimen vedonlyöntitoimistoihin keskittyvästä osiosta: vedonvälittäjät ja rahaliikenne 2022.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus 200€