Betwinner

Betwinner

päivitetty: Perjantai, 14.01.2022, 12:59

BetWinner - urheiluvedonlyöntiä verkossa 2022

Heti ensivilkaisulla noteeraa BetWinner -sivuston selkeyden. Vaikka vedonlyönnin lisäksi muukin rahapelitarjonta on valtava, niin kaikki tarvittava löytyy helposti ja lisäksi sivun ulkoasuun pystyy myös itse vaikuttamaan. Sivun yläosasta löytyy kaikki tärkeät ominaisuudet kuten talletusbonus ja kampanjat, mobiilisovellusten lataussivu, sivun asetukset, sivun kieli jne. Sivun alaosastosta löytyy enemmän tietoa firmasta, säännöistä, maksutavoista sekä asiakaspalvelun chat.

BetWinner on täyden palvelun rahapelisivusto. Vedonlyönnin puolella tarjonta on todella laaja niin lajeittain kuin sarjottain sekä jokaisen ottelussa on valtava määrä eri pelimuotoja. Pelitarjonta sisältää kaikki tunnetut lajit ja sarjat, mutta lähes kaiken mitä mieleen saattaa tulla ja näin laajaa pelitarjontaa ei ole ennen tullut vastaan. BetWinner on myös fiksusti lajitellut erikseen "Pitkän aikavälin vedot", jotta mestaruusvedot ja muut pidemmän aikavälin vedot eivät hukkuisi muun massiivisen tarjonnan joukkoon. BetWinnerille voi talletuksen tehdä kaikilla monelle tutuilla tavoilla, kuten Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, mutta myös kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinnilla, Ethereumilla sekä kasalla muita vaihtoehtoja.

Betwinner vedonlyöntibonus 2020

BetWinner tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 100€ asti. 

Bonusosuus tulee kierrättää 5 kertaa ympäri ennen kotiuttamismahdollisuutta. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.4 ja se tulee kierrättää vähintään 3 ottelun yhdistelmillä. Aikaa kierrätyksen läpiviennissä on 30 päivää.

Betwinner vedonlyöntikokemuksia

Käyttäjien kokemuksia Betwinneristä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
Ei
ETA-bookkeri: 
Ei
Lajivalikoima: 
5
Pelivalikoima: 
5
Kertoimet: 
2
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
3
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus MAX 100€