Coolbet

Coolbet

päivitetty: Lauantai, 16.10.2021, 19:56

Coolbetin suuren suosion salaisuuksia löytyy useita, hyvät talletusbonukset, massiivinen määrä kampanjoita vanhoille asiakkaille (mm. viikottaiset Tuplaus, Triplaus, Kerroinpäällikkö, NFL-ilmaisveto, Jääkiekon riskitön veto jne.). Osa kampanjoista on pysyviä, kuten Tuplaus ja Triplaus, osa sesonkiluonteisia, kuten Joulukalenteri ja Black Friday -kampanjat ja osa eri lajien ja sarjojen kausien mukaan.

Hyvät kertoimet ja laaja pelivalikoima ovat aina vedonlyöjälle tärkeitä tekijöitä, kuten myös selkeät sivut, joilta helposti löytää etsimänsä. Asiakaspalvelun toimivuus tuo mukavaa turvaa, varsinkin kun se löytyy suomenkielisenä.

Lisäksi löytyy asiakkaalle useita lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, kuten suomenkielinen blogi, josta löytyy muun muassa aiantuntijoiden analyysejä ja vihjeitä otteluihin ja eri urheilutapahtumiin. Coolbet myös tarjoaa ainoana vedonlyöntitoimistona tietoja realiaikaisesti siitä, miten pelimerkit ovat jakaantuneet kohteissa.

Tänä vuonna Coolbet oli ehdokkaana International Gaming Awards (IGA) -palkinnon saajaksi kolmessa eri kategoriassa: vuoden paras vedonlyönnin operaattori, vuoden paras mobiilivedonlyöntituote, vuoden paras nettipokerin operaattori. Näistä Coolbet pokkasi kotiin pystin vuoden parhaana mobiilivedonlyöntituotteena.

Ensitalletusbonukset

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen kahta eri vedonlyöntibonusta:

Ensitalletuksen tuplaus aina 150 euroon asti tai 10€ talletuksella 50€ pelattavaksi.

  • Pienin bonukseen oikeuttava talletussumma on 10€.
  • Voit valita vain toisen seuraavista ensitalletusbonuksista. HUOM! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

VAIHTOEHTO 1: 100 % talletusbonus 150 € asti. Eli tallettamalla max. 150 €, me kaksinkertaistamme talletuksesi. Esimerkiksi 50 € talletuksella saat oman talletussummasi lisäksi 50 € bonuksen, eli yhteensä 100 € pelirahaa. Ennen kuin talletettuja rahoja tai saatuja bonusrahoja voidaan kotiuttaa tai siirtää muihin tuotteisiin, saadut bonukset pitää kierrättää vedonlyönnissä: 100 % ensitalletusbonus tulee kierrättää kuusi (6) kertaa vähintään 1,50 kertoimella. (Bonuskoodi: COOL150).

VAIHTOEHTO 2: Talleta 10 € – Pelaa 50 €. Kun teet tasan 10 € talletuksen käyttämällä bonuskoodia: 4XBONUS, saat talletuksesi peräti viisinkertaisena. Saat siis 10 € talletuksella peräti 50 € pelirahaa vedonlyöntiin! Bonusrahat tulee kierrättää vedonlyönnissä 10x vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.

  • Bonukset tulee käyttää ja kierrättää 60 päivän sisällä, tai muuten Coolbetilla on oikeus perua bonus ja sen avulla saadut voitot.
  • Nettilompakoilla, kuten Neteller ja Skrill, tehdyillä talletuksilla ei voi lunastaa talletusbonuksia.

Coolbet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia Coolbetista voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
4
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
Ensitalletusbonus vedonlyönnissä 100% 150 euroon asti. Tämän lisäksi pelkällä tilin avauksella 10 ilmaiskierrosta Starburstiin.