FastBet

FastBet

päivitetty: Keskiviikko, 11.01.2023, 10:56

FastBet vedonlyönti 2023

Fastbet bonus 100% aina 100€ asti

Fastbet on korottanut ensitalletusbonuksensa 100% aina 100€ asti. Useammalla muullakin vedonlyöntitoimistolla on saman tasoinen bonus, mutta Fastbetin kierrätysehdot erottuvat monesta toisesta edukseen, niin helppoudessaan kuin selkeydessään.

  • Bonus + talletus tulee kierrättää 4 kertaa ennen kotiutusta
  • Minimikerroin kierrätyksessä 1,8
  • Kierrätysaikaa 60 päivää

Fastbetin omistaa sama yritys kuin Bethardin, joten luotettavuus on kunnossa, eikä tarvi pelätä rahojensa puolesta. Suomenkielinen asiakaspalvelu on varmasti monelle plussaa, kuten myös nopeat ja vaivattomat voittojen kotiutukset. Yritys toimii Maltalta käsin maltalaisilla lisensseillä, joten voitot ovat verovapaita. Fastbet on saanut myös todella positiivista palautetta Ylikertoimen keskustelupalstalla yhtiölle pelanneilta betsaajilta.

Na?ytto?kuva 2021-10-8 kello 6.19.02

Fastbet - rahojen kotiutukset nopeasti ja vaivattomasti

Kun haluat kotiuttaa voittosi, useimmat casinot pyytävät asiakirjoja henkilötietojen vahvistamiseksi, ja joudut odottamaan kotiutustasi. Fastbetillä kotiutuspyynnön tehtyäsi rahat lähtevät pankkitilillesi välittömästi. Useimmilla pankeilla rahat tulevat tilillesi jopa 5 minuutissa.

Sinun ei tarvitse tehdä kotiutuksia jokaisen pelihetken jälkeen, sillä voit jatkaa pelaamista seuraavalla kerralla helposti - Kun olet sulkenut ikkunan, Fastbet pitää houlen saldostasi tarkasti, kunnes tulet pelaamaan seuraavan kerran.

Fastbetillä pelaat ilman erillistä tilinavausta

Fastbet on “Pay’n Play”-sivusto, jossa voit pelata ilman pelitilin avaamista. Voit aloittaa pelaamisen heti, kun olet tunnistautunut palveluun ja tehnyt talletuksen. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla, valikoimasta löydät kaikki Suomessa toimivat pankit. Fastbetillä on erittäin laaja valikoima kohteita, joita voit pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Fastbetin asiakaspalvelu - myös suomeksi

Fastbetin asiakaspalvelu on käytössäsi 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Live Chatissa tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen support@fastbet.com.

(Fastbetin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee Live Chatissa arkisin klo 09:00 – 00:00, ja viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 12:00 – 21:00.)

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
5
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus MAX 100€