SpeedyBet

SpeedyBet

päivitetty: Keskiviikko, 26.05.2021, 11:45

SpeedyBet arvostelu 2020

Vedonlyöntimaailma muuttuu jatkuvasti ja tällä hetkellä uusimpana ilmiönä ovat tulleet vedonlyöntiyhtiöt, jotka eivät vaadi ollenkaan rekisteröintiä. Ja SpeedyBet pyrkii vastaamaan juuri tähän haasteeseen. Suomenkielinen sivusto, jolle voit vain tallettaa rahaa ja pelata haluamiasi vedonlyöntikohteita tai kasinopelejä ilman, että rekisteröit ollenkaan pelitiliä. SpeedyBetin taustalta löytyy maailmanlaajuisesti arvostettu Hero Gaming Limited, joka operoi pelejään Maltalta käsin. Ruotsalaiset peli-intoilijat ovat luoneet SpeedyBetin, koska heidän tavoitteenaan on ollut tarjota pelaajille mitä vedonlyöjöt haluavat.

SpeedyBetillä on ETA-pelilisenssi ja tämä tarkoittaa, että voitot jotka viet mukanasi SpeedyBetiltä ovat verovapaita.


SpeedyBet Vedonlyöntikertoimet

SpeedyBetiltä löydät mittavan määrän erilaisia pelikohteita, niin ennen ottelua pelattavaksi kuin live-vedonlyöntiinkin. Tarjolla on myös runsain määrin erilaisia kausivetoja, kuten vaikkapa eri sarjojen mestareista tai vaikkapa jääkiekkoliigan pistepörssin voittajasta. Sivustolta pystyt myös helposti hakemaan haluamiasi kohteita vedonlyöntisivuston tarjoaman hakukoneen avulla.

SpeedyBet vedonlyöntisivuston käyttäminen ilman rekisteröintiä

Perinteinen vedonlyöntisivusto vaatii aina rekisteröintiprosessin läpikäymisen, mutta kuten jo aiemmin totesimme SpeedyBet pyrkii rikkomaan kahleita tässä asiassa. Et siis joudu lähettämään useita eri henkilöllisyyden varmistukseen aiemmin käytettyjä dokumentteja ollenkaan, vaan SpeedyBet luo sinulle pelitilin ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä. Tähän tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset, joilla kirjaudut sivustolle ja pelitilisi on valmis käyttöön. Kaikki henkilöllisyyteen liittyvät varmistukset ovat näin tehtynä paljon aiempaa pienemmällä vaivalla.

SpeedyBetin vedonlyöntitarjonnan kattavuus, eSports,  livevedonlyönti ja livestream lähetykset sekä mobiilikäyttö

SpeedyBetin vedonlyöntitarjonta kattaa kaikki perinteiset pelimuodot, kuten  voittajavedonlyönnin, totals vedot, tulosvedon sekä suuren määrän erilaisia tasoitusvetoja. Lisäksi tarjolla on valtava määrä muita kiinnostavia vetokohteita: maalintekijä vedonlyönti, jalkapallossa kortti- ja kulmapotkuvedot, erilaiset eSports vedot sekä valtava valikoima muita vedonlyöntikohteita.
SpeedyBetin sivut ovat äärimmäisen helppokäyttöiset tietokoneella, mutta suurin ero verrattuna moniin muihin vedonlyöntitoimistoihin on mobiilipelaamisen jouhevuus ja helppous. Tämä ei tietysti ole mikään ihme, sillä SpeedyBet on käyttänyt paljon aikaa luodakseen mobiilipelaajia miellyttävän käyttöliittymän helppoine valikoineen ja peliratkaisuineen.


SpeedyBet sivuston tarjoamat vedonlyöntibonukset 2020

Speedybet tarjoaa suurta vedonlyöntibonusta, jolla tallettamalla 200€ saat pelitilille käyttöösi heti 400€ pelirahaa. Ensitalletusbonus on siis muotoa 100% aina 200€ saakka. Bonus pitää kierrättää 8 kertaa ja pienin sallittu kerroin kierrätykseen on 1.8 ja kierrätykseen suurin sallittu aika on 60 vuorokautta.

Muistathan myös, että pienin mahdollinen vedonlyöntibonukseen oikeuttavat talletus on 20€, jonka tallettamalla saat pelitilillesi 40€ pelirahaa vedonlyöntiin.


SpeedyBet talletus ja ulosmaksu pelitililtä

Mikäli haluat lyödä vetoa SpeedyBetillä ilman rekisteröitymistä, sinun tulee ainoastaan kirjautua ja tallettaa pelitilillesi omilla pankkitunnuksillasi. Tämä ei vie aikaa kuin muutaman minuutin, jonka jälkeen olet valmis lyömään vetoa SpeedyBetillä.
SpeedyBet lupaa myös erittäin nopeat kotiutukset pelitililtä. Koekäytössämme aikaa rahan siirtymiseen pelitililtä pankkitilille meni ainoastaan 5 min. Maltan lisenssin omaavan vedonvälittäjän voitot ovat myös verovapaita, joten pääset heti nauttimaan rahoistasi. Ei enää erillistä rekisteröitymistä tai dokumentteja.

SpeedyBet asiakaspalvelu ja livechat + puhelintuki

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää SpeedyBet vedonlyönnistä, voit koska tahansa ottaa yhteyttä SpeedyBetin asiakasneuvontaan osoitteeseessa: support@speedybet.com.
Sivuston tukihenkilöt ovat koska tahansa valmiina vastaamaan mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja epäkohtiin. Sivustolla on käytössään myös live-chat ominaisuus, josta voit koska tahansa kysyä apua sivuston ja sen tarjoamien pelikohteiden käytössä.

SpeedyBet turvallisuus ja luotettavuus

PELILISENSSI : Maltan peliviranomaisten tarjoama vedonlyöntilisenssi pitää sisällään maailman tiukimmat lisenssisäädökset. Tämä lisenssi asettaa tiukat säännöt, joita SpeedyBet on velvoitettu noudattamaan. Pelilisenssi tarjoaa pelaajalle selvän suojan, mikäli vedonlyöjä törmää ongelmatilanteisiin pelatessaan. SpeedyBet sivusto käyttää https protokollaa, jolla kahdenvälinen kommunikointi on salattua. Tämä varmistaa pelaajalle sen, että kukaan ei pysty urkkimaan hänen tietojaan.pelintarjoajilta pelaajan, eli sinun, etua silmällä pitäen.

SpeedyBet lisenssi MALTA:

Hero Gaming Limited liikennöi tuotetta Speedy Bet. Päätoimisto asioi osoitteella Hero Gaming, Level 0, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St Julians SPK 1000, Malta.

Speedy Bet on maltalainen pelilupa, arpapeli ja uhkapeliviranomaisen myöntämä MGA (Malta Gaming Authority) joka toimii lisenssinumerolla MGA/CRP/253/2013, myönnetty 1. elokuuta 2018. Tämä virallinen järjestö on vastuussa kaikesta pelaamisen kontrolloimisesta ja tarkastuksesta Maltalla. Lisää infoa MGA sta löytyy täältä www.mga.org.mt.

Pelaaminen saattaa olla riippuvuutta aiheuttavaa, pelaathan vastuullisesti.

SpeedyBet kokemuksia

SpeedyBet on nopeasti lisännyt suosiota vedonlyöjien keskuudessa pelitarjonnallaan sekä mahdollisuudellaan lyödä vetoa ilman rekisteröintiä. Tarkempaa keskustelua SpeedyBetistä ja lisätietoja löydät vedonlyöntiin keskittyneestä keskustelusta sekä vedonvälittäjät ja rahaliikenne 2020 keskustelustamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
3
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
Talleta 200€ ja saat käyttöösi 400€ pelirahaa.