TonyBet

TonyBet

päivitetty: Keskiviikko, 11.01.2023, 10:56

TonyBet vedonlyönti 2023

TonyBet on perustettu jo vuonna 2003. Aluksi se lanseerattiin nimellä OmniBet, mutta myöhemmin tunnetun pokerinpelaajan Tony G:n tullessa mukaan firman toimintaan vaihtoi firma nimensä nyktiseksi TonyBetiksi. Virolainen TonyBet on selvästi vahvillaan jalkapallovedonlyönnissä. Isoissa jalkapallosarjoissa palautusprosentti nousee jopa tasolle 97%. Erityisen vakuuttavaa on otteluiden alakohteiden määrä, sillä suosituimmissa ottelussa voi pelivaihtoehtoja olla jopa yli 1500. Myös muiden lajien otteluissa on keskimääräistä selvästi enemmän alakohteita ja jatkuvasti suosiotaan nostava esports on vahvasti edustettuna.

Sivuston käyttäminen on helppoa, sillä kaikki tarvittava löytyy selkeästi paikoista, joista voisi olettaakin.

TonyBet vedonlyöntibonus 100% max 100€

TonyBetin tarjoama talletusbonus vedonlyöntiin on muotoa 100% talletusbonus, maksimimäärä 100€. Eli tallettamalla tilillesi 100€ saat maksimibonuksen 100€. Tee yksi tai useampia veto vähintään viisi (5) kertaa alkuperäisen talletuksen verran urheiluvedonlyöntiin vähimmäiskertoimella 1.5 singekohteisiin, tai yhdistelmäkohteisiin vähimmäiskertoimella 1.7.

Saat 100% ilmaisvedon ensimmäisen talletuksen mukaan, mikä hyvitetään tilillesi, kun kierrätysehdot ovat täytetty. Kampanjan kierrätysehdot on täytettävä 14 päivän kuluessa hyväksytyn talletuksen jälkeen.

 

TonyBet kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoimaltaan TonyBet tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita, kuten otteluiden pelaajaspesiaaleja. Kertoimien taso on parempi kuin Suomessa tunnetuipien ulkomaalaisten vedonlyöntitoimistoiden.

TonyBet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia TonyBetistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
3
Pelivalikoima: 
5
Kertoimet: 
3
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
100% vedonlyöntibonus MAX 100€