ZetBet

ZetBet

päivitetty: Keskiviikko, 11.01.2023, 11:01

ZetBet vedonlyönti - Käyttäjäläheistä vedonlyöntiä

Zetbet vedonlyönti 2023

Suomalaisille vielä hieman tuntemattomampaa osastoa on Maltalta käsin operoiva Zetbet. Sivustolla ylimääräinen kikkailu on jätetty pois, jolloin navigointi sivuilla on helppoa ja halutut valikot on helppo löytää nopeasti. Tämän vuoksi Zetbet sopii hyvin myös hieman kokemattomillekin vedonlyöjille.

Zetbet kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoimaltaan Zetbet tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman erilaisia kohteita vedonlyöntiin. Peruskohteiden lisäksi löytyy mm. paljon eri erikoiskohteita, kuten otteluiden pelaajaspesiaaleja,

Zetbet vedonlyöntibonus 2023

Zetbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonuksen aina 100€ asti.

Yksittäisiä vetoja joiden kerroin on pienempi kuin 2.00 (1/1) ei lasketa mukaan kierrätykseen ellei toisin mainita. Lisäksi yhdistelmä- tai järjestelmävedoissa täytyy olla kaikki kohde, jonka kerroin on 1.40 (4/10) tai suurempi, että se lasketaan mukaan kierrätykseen, ellei toisin mainita.

Urheilubonuksen panostaminen on suoritettava 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, tai muuten bonussaldo menetetään. Ainoastaan kohteisiin asetetut ensimmäiset vedot mukaan lukien ennen ottelua asetetut vedot sekä live-vedot, lasketaan mukaan kierrätykseen. Kierrätykseen ei lasketa mukaan seuraavia samaan kohteeseen asetettuja vetoja. Tätä sääntöä sovelletaan yhdessä muiden rajoitusten kanssa. Esimerkiksi kun olet asettanut vedon siitä, että joukkue A voittaa joukkueen B varsinaisella peliajalla kertoimella 2.00 (1/1) tai sitä suuremmalla, tämä veto lasketaan mukaan kierrätykseen. Sitä vastoin taas samaan otteluun joukkeen B voitosta varsinaisella peliajalla asetettuja panoksia, mukaan lukien ennen peliä asetetut vedot sekä live-vedot, ei lasketa mukaan kierrätykseen.

Zetbet verovapaus

Zetbet on rekisteröity Maltalle, joten sieltä voittamasi rahat ovat verovapaita kun siirrät ne takaisin kotimaahan.

Yrityksellä on lisenssi Remote Gaming Regulations of Malta MGA/CRP/148/2007, joka on myönnetty 17. elokuuta 2009 (tämä lisenssi sisältää Yhtiön aikaisemmat lisenssit ja listaa vanhat lisenssinumerot myöntämispäivämäärillään). Yritys toimii Malta Gaming Authority -sääntelyn alla. [only] Isossa-Britanniassa , tämän sivuston pelit toimittaa AG Communications Limited, Maltalle rekisteröity yritys numerolla C48328, osoitteessa 135 High Street, Sliema SLM 1549, Malta, joka on lisensoitu ja säännöstelty United Kingdom Gambling Commission (Under account number: 39483) toimesta. 

Zetbet kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia Zetbet vedonlyönnistä voit lukea suoraan keskustelupalstaltamme.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
3
Panokset: 
3
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
4
Tilinavausbonukset: 
100% Vedonlyöntibonus 100€