Ilmaiset vetovihjeet 2023

Ilmaiset vetovihjeet 2023

päivitetty: Tiistai, 24.01.2023, 12:13

Comments: 0

Ilmaiset vetovihjeet pitkävetoon 2023

Voitollisen vedonlyönnin vihjeet

Kun pyrit parhaaseen mahdolliseen tulokseen vedonlyönnissä, sinun pitää aina muistaa muistaa että monet muutkin ihmiset haluavat samaa. Pelikassan kartuttaminen on erittäin pitkäjänteistä työtä, jossa sattumalla on oma suuri merkityksensä. Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa tutustua vedonlyönnin tärkeimpiin nyrkkisääntöihin, jolloin pystyt välttämään pahimmat sudenkuopat.

Kannattaa myös muistaa, että parhaimmillaan vedonlyönti on tiimityötä parhaimmillaan. Suomeen on aikojen saatossa muodostunut useita urheiluvedonlyönnin syndikaatteja, jotka käytännössä tarkoittavat ryhmiä, jotka yhteistyöllä pyrkivät voittamaan vedonvälittäjien rintaman. Älä siis missään nimessä pyri maksimaaliseen tulokseen yksin, vaan keskustele mahdollisimman monen ihmisen kanssa matkallasi voittavaan vedonlyöntiin.

Urheiluvedonlyönti ammattina

Parhaatkaan vedonlyöjät eivät useinkaan ota suurta määrää eri lajeja valikoimaansa, vaan pyrkivät maksimoimaan vedonlyöntituloksensa keskittymällä yhteen päälajiin, jossa menestystä sitten mitataan. Urheiluvedonlyönnissä sinun on pystyttävä tekemään koviakin ratkaisuja, jotka lopulta “toivottavasti” kääntyvät eduksesi. Älä siis pelkää olla eri mieltä muiden kanssa, mutta älä myöskään koskaan aliarvioi muiden todennäköisyyksiä. Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun otat omat arviosi pohjaksi, mutta seuraat myös muiden mielipiteitä otteluista.

Arvokilpailu vedonlyönti

Arvokilpailu vedonlyönti on usein tuottoisaa puuhaa, sillä parhaimmatkaan kertoimenlaskijat eivät pysty täysin ennustamaan lyhyen turnauksen tai yksittäisen kilpailun lopputulosta, ja näin ollen saatavilla on hyviä ylikertoimia. Keskustelua arvokisojen vedonlyönnistä sekä parhaat vihjeet löydät otsikon linkistä.

Jalkapallo vedonlyönti

Jalkapallo on maailman suosituimpana lajina se, joka tarjoaa mahtavat markkinat vedonlyöntiin. Pelattavaa löytyy vuoden ympäri aina, ja suurimpien sarjojen ottelut keräävät valtavia pelivaihtoja. Ymmärtämällä jalkapallovedonlyönnin salat pystyt tekemään suurta tiliä ja hyödyntämään osaamistasi vaikka läpi vuoden. Läpi vuoden Ylikerroin.com keskustelupalsta tarjoaa ilmaisia ja laadukkaita vihjeitä jalkapallovedonlyöntiin.

Vedonlyönti jääkiekosta

Jääkiekkoliiga suomen seuratuimpana lajina tarjoaa erinomaiset puitteet vedonlyöntiin. Sinun pitää päättää, kuinka yksittäisten pelaajien, maalivahtien ja muiden muuttujien vaihdokset ja ottelun sisällä tapahtuvat muutokset vaikuttavat pelin voimasuhteisiin. Jääkiekkovedonlyönti käy kiivaana, joten käy vertaamassa omia arvioitasi keskustelualueen ilmaisiin vihjeisiin ja aloita tuottava vedonlyönti parhailla vihjeillä.

Liiga vedonlyönti

Jääkiekkoliiga suomen seuratuimpana lajina tarjoaa erinomaiset puitteet vedonlyöntiin. Vedonlyönti liigaan on erittäin suosittua, ja ilmaisia vihjeitä on tarjolla runsdaasti joka päivä.

NHL vedonlyönti

NHL jääkiekko suurimpana ja kovatasoisimpana sarjana tarjoaa rahanarvoisia mahdollisuuksia. Se on perinteisesti ollut sarja, josta suomalaiset vedonlyöjät ovat tehneet erittäon suuria summia rahaa. On myös puhuttu, että aikanaan ESBC:N NHL-arviot aiheuttivat useammankin vedonvälittäjän katkeamisen kokonaan. NHL suurimpana kiekkosarjana tarjoaa myös parhaat edut vedonlyöntiin.

MLB vedonlyönti

MLB eli kotoisemmin baseball on laji, jossa pelattavaa todellakin riittää. Joukkueet pelaavat kauden aikana hurjan (162 ottelua / joukkue) määrän otteluita, joten pelikohteita takuulla riittää. Sarjasta löytyy myös Amerikkalaiseen tapaan valtava määrä dataa analysoitavaksi, joten tutkittavaa riittää. Pelejä on huima määrä, mutta niin on myös ilmaisia vihjeitä.

Ravit vedonlyöntikohteena

Ravivedonlyönti on aina ollut osa suomalaisen vedonlyöjän dna:ta. Nykyisin voit seurata livelähetyksenä lähes jokaista ravitapahtumaa kotimaassa (ja ulkomailla), joten et jää paitsi yhdestäkään pelikohteesta. Veikkaus myös tarjoaa pelikohteet pelavavaksi verkon kautta, joten pystyt hyödyntämään keräämäsi tiedot tehokkaasti.

Tennis vedonlyönti

Tennisvedonlyönti muuttuu jatkuvasti, ja bookerit kamppailevat yhä kovenevassa kilpailussa sekä sopulelejä että tapahtumapaikalla tapahtuvaa livevedonlyöntiä vastaan. Parhaimmillaan tennis tarjoaa kuitenkin erinomaisia ylikertoimia. Tennistä pelataan läpi vuoden, joten pelattavaa on aina tarjolla.

Euroviisut, tuottavaa vedonlyöntiä

Euroviisut ovat jo vuosia olleet parhaimpien vedonlyöjien kiinnostuksen kohteena, sillä niissä pystyt kovalla työllä ja analyysillä tekemään hyvää tulosta. Laulujen kuuntelu etukäteen ja maiden analysointi antaa etua, jonka pystyt muuttamaan rahaksi viisu-iltana.

Esports vedonlyönti

Vedonlyönti Esports kohteista lisääntyy jatkuvasti, ja lajin suurimmat tähdet nauttivat jo nyt supertähden asemasta. Kohteita ja erilaisia pelejä on valtavat määrät, ja on odotettavissa että tulevaisuudessa tahti vain kiihtyy. Lajista löytyy jo tällä hetkellä valtava määrä livelähetystä, jota seuraamalla pääset helposti käsiksi jokaisen pelin näkökulmaan. Nykysin kohteita E-sport otteleluihin löytyy kaikkialta ja pelivaihdot alkavat olla suuria. Myös foorumiltamme löytyy laadukkaita vihjeitä esportsiin, joten poimi omasi pois.

Vedonlyönti Veikkaukselle

Pitkävedossa ensimmäinen pelilista näki päivänvalonsa vuonna 1993 marraskuussa. Viikkolista tarjosi pääosin suomalaista jääkiekkoa ja eurooppalaista jalkapalloa 40 ottelun verran. Pelitarjontaan tehtiin uudistuksia vuosina 1996 ja 2001, jolloin tarjottavien otteluiden määrä nousi. Nykyisin Veikkaus tarjoaa yhä lisääntyvää määrää kohteita sekä normaalissa vedonlyönnissä että livevedonlyönnissä. Myös Veikkauksen palautusprosentti eri kohteissa on noussut, joten se kilpailee nykyisin jo ulkomaisten kilpakumppaniensa tasolla.

Formula 1 vedonlyönti

FI autourheilun kuninkuusluokkana tarjoaa aina kisaviikonloppuisin valtavat määrät pelattavaa. Voit lyödä vetoa voittajasta, top 10 sijoituksista tai halutessasi vaikkapa keskeyttäneiden määrästä.

Livevedonlyönti

Livevedonlyönti on viimevuosina ottanut valtavia steppejä eteenpäin ja kohteiden määrä on monenkertaistunut. Samalla kun seuraat otteluita, pystyt lyömään vetoja lähes mistä tahansa ottelussa tulevasta tapahtumasta. Livevedonlyönnin yleistyminen on myös synnyttänyt pelaajajaryhmän, jotka pelaavat lähes pelkästään live-otteluita.

Kommentit (0)