Pelijakaumien pohdintaa Kiekkovakioon

Pelijakaumien pohdintaa Kiekkovakioon

Comments: 0

Liigan päätöskierros on vahvasti esillä torstain Kiekkovakiossa. Esiin nousee muutama erikoisuus pelijakaumissa, etenkin Mestiksen puolelta.

Kohteessa 6 JYP on pelattu hulppeasti 58% suosiksi, kun todellisuudessa sen voittomahdollisuudet ovat alle 50% lukemissa. Bluesilla on vielä hyvät mahdollisuudet säilyttää paikkansa kuuden joukossa ja vaikka ohittaa JYP taulukossa. Tähän kohteeseen X2 on erinomainen valinta.

Kohteiden 2, 3 ja 7 SaiPa, Tappara ja Pelicans ovat todella suuria suosikkeja voittamaan ottelunsa, joten niistä ainakin kahta kannattaa käyttää varmana. Etenkin tasapeli on kaikissa niissä kuitenkin jonkun verran alipelattu, että johonkin peleistä voi myös tasuria kokeilla rinnalle.

Kohteen 1 Ilves on melko oikein pelattu, tosin ainakin tasapeli (vain 18% pelattu) kannattaa siitä kohteesta napata mukaan. Oman maun mukaan sitten joko Ilves tai Lukko, tai sitten pistää kohteen tukkoon.

Kohteen 4 HPK on aavistuksen ylipelattu, mutta sitä on vaikea olla jättämättä pois lapulta, koska sen verran huimassa vireessä joukkue liitää.

Kohde 5 Jokerit - Kärpät näyttää varsin oikein pelatulta. Joten merkkejä oman tuntemuksen mukaan.

Mestiksen puolelta kohteen 8 Hokki on räikeästi ylipelattu 64% osuudella. HCK ei ole vailla mahdollisuuksia, joten tässä voisi olla jopa ideavarman paikka. Sitä on pelattu vain 20%, kun todellisuudessa sen mahdollisuudet ovat 30% luokkaa. Tasapeliä kannattaa varmistukseen myös harkita.

Kohteen 9 TUTO on myös ylipelattu, joten vieraiden lisäksi kannattaa myös K-Vantaan voitto ottaa lapulle. Tasapeli tässäkin pohdintaan.

Kohteessä 10 Sport on pelikansan mieleen, mutta Jukurit on kotonaan lähes yhtä suuri suosikki voittamaan ottelun. Tähän 1x paras valinta.

Kohde 11 jatkaa samaa linjaa Mestiksen kohteissa. Suosikki on aivan liikaa pelattu, joten KooKoo kannattaa jättää kokonaan pois lapulta. Tähänkin 1x paras valinta.

Kommentit (0)