SM-liigan ranking 2018-19

SM-liigan pelaajat on nyt arvioitu huomioiden myös harjoituspelien havainnot. Pelaajat on järjestetty ”Game Score” -menetelmän avulla, jonka perusteet käytiin viime vuonna julkaistussa jutussa läpi. Alla olevassa joka joukkueen pelaajien listauksessa on pelaajan Game Score -lukema, joka on muutettu vastaamaan voittojen määrää (GSVA), jonka pelaajan on ennustettu hankkivan joukkueelleen tulevalla kaudella (verrattuna yleisesti saatavilla olevaan niin sanottuun peruspelaajaan).

GSVA-arvoista voidaan myös muodostaa suuntaa-antava ranking joukkueiden välisistä tasoeroista. Näiden lukujen lisäksi on hyvä kuitenkin huomioida myös muita seikkoja, kuten valmennus, pelitapa, joukkueen vaihtuvuus ja miten hyvin joukkue pelaa yhteen. Maalivahdit on arvioitu käyttäen jutun (SM-liigan parhaat maalivahdit 2018-19) arvoja apuna.

Jääkiekko Liiga

KalPan lukua on säädetty aavistus alaspäin joukkueen pahan loukkaantumistilanteen takia. Lukolle on lisätty hieman ekstraa joukkueessa syyskuun pelaavan kovan luokan lainapelaajan Andrew Gordonin johdosta. Ässille on lisätty myös hieman lisää hyökkäykseen, koska joukkue mahdollisesti saa Jesperi Kotkaniemen takaisin joukkueeseen syksyn aikana. Kotkaniemen pelatessa Ässien lukemat nousevat vielä tuosta ylhäällä mainitusta.

Edit: JYPin Mikko Mäenpään ja TPS:n Lauri Korpikosken pitemmät poissaolot eivät ole huomioitu yllä. Ne huomioituna HIFK nousee kolmanneksi ja TPS tippuu neljänneksi. JYP säilyy viidentenä, mutta ero kasvaa yllä oleviin.

Alla olevissa pelaajalistoissa saattaa näkyä pelaajia, jotka on siirretty esimerkiksi Mestikseen lainaan. Lisäksi listalta puuttuu tosiaan NHL-joukkueiden leirillä olevia pelaajia, jotka saattavat kuitenkin pelata SM-liigassa tulevalla kaudella (kuten Kotkaniemi).

SM-liigan ranking 2018-19 – kaikki pelaajat

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.