Vedonlyöntivihjeet 2023

Vedonlyöntivihjeet 2023

päivitetty: Maanantai, 23.01.2023, 09:59

Comments: 0

Maksulliset vihjepalvelut 2023

Ansaitse rahaa vihjeilläsi

Ylikerroin.com haluaa parantaa aktiivisten käyttäjiensä palveluita ja ryhtyy syksyllä 2022 tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisuutta myydä parhaita vihjeitään kauttamme. Mikäli sinulla on halukkuutta ryhtyä ansaitsemaan vedonlyöntivihjeilläsi, me osaamme auttaa sinua.

Miten homma siis toimii?

1) Sinulla on vihje tai vihjeitä, joita et välttämättä halua jakaa kaikkien kanssa, tai olet valmis tekemään työtä hyvien vihjeiden ja arvioiden suhteen.

2) Sinä hinnoittelet vihjeen tai vihjeet, me hoidamme seurannan, markkinoinnin ja kaiken muun. Sinä keskityt pelkästään laadukkaaseen työntekoon. Samalla tarjoamme helpon ja kätevän markkinapaikan vihjeiden myynnille ja sovitun mukaisesti tilitämme sinulle vihjeiden myynnistä saadut tulot.

3) Vedonlyöntivihjeet (ainakin suurin osa niistä) tullaan myös julkaisemaan foorumillamme ennen pelien alkua, jotta keskustelupalstan käyttäjät saavat lisäarvoa täällä käymiselleen.Mitä sinulta vaaditaan?

1) Emme ota 0 viestin käyttäjiä vihjaajiksi, mikäli sinulla ei ole esittää meille selkeää näyttöä osaamisestasi tai aiemmasta toiminnastasi alalla.

2) Olet valmis työskentelemään ahkerasti sen eteen, että asiakkaasi saa parhaan mahdollisen tuloksen sijoittamalleen rahalle.

Ansaitse rahaa vedonlyönnillä

Emme ota vastaan kausivihjeitä, eli jokainen vihjepaketti on kertakäyttöinen. Ei siis kuluttavia kausitilauksia tai muita vastaavia palveluja. Kierrostyyppiset vihjeet ovat ensisijalla. Luonnollisesti palvelun tullessa käyttöön emme enää välttämättä hyväksy kaikkien muiden vihjepalvelujen mainoksia sivuillamme ilman erillistä lupaa siihen.

Voit myös myydä muutakin kuin pelkkiä vihjeitä. Laadukkaille kausi-ennakoille ja vastaaville on varmasti myös paikkansa palvelussamme.

Lisätietoja saat kysymällä suoraan s-postilla: verkkokauppa@ylikerroin.com

Kommentit (0)