WHL-jääkiekko: Seattle Thunderbirds - Spokane Chiefs

WHL-jääkiekko: Seattle Thunderbirds - Spokane Chiefs

päivitetty: Tiistai, 13.07.2021, 03:55

Comments: 1

Pelivihje WHL-jääkiekko: Seattle Thunderbirds - Spokane Chiefs

Rasitus: Molemmilla joukkueilla toukokuussa jo kuudes peli ja kolmas peli kolmen päivän sisään. Rasitus menee siis melko tasan.

Edelliset pelit: Edellisen keskinäisen kohtaamisen (2.5.) vei Spokane kotipelissään 8-3, mutta laukaukset olivat tuossa pelissä hyvin tasaiset 31-28.

Kun sitten katsotaan joukkueiden edellisiä pelejä, jotka pelattiin eilen ja toissapäivänä, niin toissayönä Spokane hävisi Everettille vieraissa 5-1 häviten laukaukset 45-15. Samaan aikaan Seattle kävi hakemassa pisteet Tri-Cityltä lukemin 5-2 voittaen myös laukaukset selvästi 45-20. Seattle puolestaan pelasi Everettiä vastaan viime yönä häviten 4-1, mutta laukaukset vain 35-30.

Spokane puolestaan hävisi Portlandille 5-1 ja laukauksetkin 37-18. Näillä lähtökohdilla on vaikea ymmärtää, miksi Spokane on asetettu kertoimien valossa suosikiksi.

Vihje ja pelivalinta: Seattle ml 2.45 (Unibet). Panos 4/5. Rajakerroin 2.00.

Kommentit (1)

Thunderbirds vienyt neljästä

Thunderbirds vienyt neljästä keskinäisistä kolme. Monesti myös murskatappio sisuunnuttaa joukkuetta seuraavaan otteluun, että miksikäs ei.

Chiefsin suosikkiasema perustuu käsittääkseni materiaaliltaan parempaan joukkueeseen.

Yläpeukku siitä, että Kanadan juniorisarja saa huomiota. Olen tehnyt vuosien varrella hienoja löytöjä näistä (WHL ja OHL).