Coolbetiltä ilmaisvetoja hiihdon MM-kisoihin!

Coolbetiltä ilmaisvetoja hiihdon MM-kisoihin!

päivitetty: Maanantai, 08.03.2021, 14:25

Comments: 0

Hiihdon MM-kisat järjestetään 23.2. – 7.3. Saksan Oberstdorfissa. Coolbet tarjoaa kattavasti kertoimia myös kisojen livevedonlyöntiin. Voit lunastaa MM-kisojen livevedonlyöntiin 5 € ilmaisvedon kummallakin kisaviikolla.

Näin lunastat ilmaisvedon

 1. Lyö vetoa vähintään 10 € edestä haluamistasi hiihdon MM-kisojen live-kohteista.
 2. Minimikerroin 1.50 per veto.
 3. Vain oikealla rahalla (ei bonusrahalla) asetetut single-vedot lasketaan mukaan kampanjaan.
 4. Kun vetosi ovat ratkenneet, lisätään Live-vedonlyönnin 5 € ilmaisveto pelitilillesi automaattisesti.
 5. Ilmaisveto on voimassa saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 asti.

TÄSTÄ KAMPANJASIVULLE!

Säännöt & Ehdot

 1. Kampanja-aika: 23.2. – 7.3.
 2. Kampanja-aika koostuu kahdesta eri kampanjaviikosta. Asiakkaat voivat lunastaa yhden ilmaisvedon kummallakin kampanjaviikolla.
  Bonuskoodi: HIIHTO1, voimassa 23.2. – 28.2.
  Bonuskoodi: HIIHTO2, voimassa 1.3. – 7.3.
 3. Asiakkaiden tulee osallistua kampanjaan syöttämällä bonuskoodi ennen vetojen asettamista.
 4. Kampanja on voimassa vain Coolbetin suomalaisille asiakkaille.
 5. 5 € Live-vedonlyönnnin ilmaisveto lisätään asiakkaan pelitilille automaattisesti, kun 10 € edestä asetetut live-vedot Hiihdon MM-kisoihin ovat ratkenneet.
 6. Voikealla rahalla (ei bonusrahalla) asetetut Live-vedot lasketaan mukaan kampanjaan. Vain single-vedot lasketaan mukaan kampanjaan.
 7. Vetoja, joissa on käytetty Cash out -toimintoa, ei lasketa mukaan kampanjaan.
 8. Live-vedonlyönnin ilmaisvedon voi käyttää vain Hiihdon MM-kisojen Live-vedonlyöntiin (maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty).
 9. 5 € Live-vedonlyönnin ilmaisveto on voimassa kyseisen kampanjaviikon saman viikon sunnuntaihin asti.
 10. Ilmaisvedon summa (5 €) tulee kierrättää Vedonlyönnissä 3x vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin. Kierrätys voidaan suorittaa missä tahansa vedonlyöntikohteessa.
 11. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 12. Coolbet pidättää oikeuden peruuttaa tai muuttaa tarjousta milloin tahansa ilman etukäteen annettua ilmoitusta.
 13. Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen vedonlyöntibonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 14. Nämä säännöt on julkaistu usealla eri kielellä, jotta asiakkaiden olisi helpompi tulkita niitä. Jos eri kielten sääntöjen välillä huomataan eroavaisuuksia, noudatetaan aina englanninkielisiä sääntöjä.
 15. Huomioithan, että noudatamme tarkasti bonussääntöjä, jotka koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä. Lisää aiheesta voit lukea Säännöistä ja ehdoista, yleiset bonusehdot 6.1.-kohdasta. Mikäli haluat lisäinfoa aiheesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Nämä säännöt ovat lisänä Säännöissä ja ehdoissa mainittuihin Yleisiin bonusehtoihin ja ne pätevät, ellei kampanjan kuvauksessa ole toisin mainittu.
 16. Pelaajalla saa olla ainoastaan yksi asiakastili sivustolla. Jos yrität avata useamman kuin yhden asiakastilin, Coolbet pidättää oikeuden sulkea kaikki asiakastilisi ja jäädyttää tileillä olevat varat. Vain yksi asiakastili per kotitalous.

Kommentit (0)