Unibet vahvasti mukana sunnuntain Super Bowlissa!

Unibet vahvasti mukana sunnuntain Super Bowlissa!

päivitetty: Maanantai, 03.02.2020, 06:14

Comments: 0

Jenkkifutiskausi huipentuu 2. helmikuuta Miamissa, kun Kansas City Chiefs kohtaa San Francisco 49ersin. Ottelu alkaa suomen aikaa 01:30 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu näkyy ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavalla.

"Viasat Urheilu -kanava avataan avoimeen katseluun kaikkien operaattoreiden kaapeli- ja laajakaista-tv asiakkaille sekä Digitan antenniverkkoon pe 31.1. klo 17:00 – ma 3.2. klo 08:00. Ajankohdissa voi olla operaattorikohtaisia eroja."

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille tähän ennakkoarviolta tasaiseen otteluun molemmille joukkueille kertoimen 30.0, joista pelaaja voi valita haluamansa joukkueen voittamaan. Huom. joukkue, jolle haluaa kerroinbuustin, tulee valita jo kampanjalinkkisivulta. Korotetulle kertoimelle maksimipanos 1€.

Mahdollisella voitolla ei ole kierrätysvaatimuksia.

Lisäksi mikäli pelaajan ensimmäinen talletus on 30€ tai enemmän, niin saa hän kaiken lisäksi 3 x10€ ilmaisvetoa vapaasti käytettäväksi.

Tarjoukset saa vain kampanjalinkin kautta.

Tämän tarjouksen lisäksi Unibet tarjoaa pokeri- sekä kasinoturnauksia ja ilmaisen 5€ LIVE-vedon kaikille asiakkaille jenkkifutiskauden huipentumaan.

TÄSTÄ MUKAAN JENKKIFUTIS-KAMPANJAAN!

Muista lukea sivuilta tarkemmat tarjousten säännöt ja ehdot.

Kommentit (0)