Uusi vihjepalvelu netissä

Uusi vihjepalvelu netissä

päivitetty: Torstai, 10.02.2022, 15:12

Comments: 0

Valgro ja The Handicapper aloittavat yhteistyön maksullisen vihjepalvelun parissa

Ylikertoimessa jo hyvän tovin blogia pitänyt, ja voitollisia Valioliigavihjeitä tarjonnut *Valgro*, aloittaa yhteistyön thehandicapper.net sivuston kanssa. Valgron vihjeet ovat jatkossa myynnissä osoitteessa www.thehandicapper.net, mutta niitä tulee jatkossakin olemaan tarjolla Ylikertoimessa, mutta ei samoissa määrin kuin aiemmin.

Maksullinen vihjepalvelu

“Mietin pidempään mukaan lähtemistä, mutta lopulta päätös oli looginen. Tämä on samalla minulle oiva tilaisuus kehittyä ja laittaa itseni likoon. Yksi ehdoista lähteä mukaan oli seurannan läpinäkyvyys. Näin asiakkaat pysyvät kärryillä miten vihjepalvelulla oikeasti menee. Tulen jatkossakin pelaamaan kaikki vihjatut kohteeni myös itse, joten on helppo seistä vihjattujen kohteiden takana, kun kohteissa on myös omaa rahaa kiinni.”

Vihjepalvelun hinta

Vihjepalvelua voi näin aluksi kokeilla esim. kuukauden verran alennettuun hintaan, sillä Ylikertoimen käyttäjät saavat *15% alennuksen* vihjeistä koodilla *YK15* (normaali hinta *49 USD*). Kuukauden vihjeet hankkimalla saa myös samanpituisen jäsenyyden *The Handicapper sovellukseen*, jolla pystyy luomaan arvioita viiteen eri sarjaan (EPL, NHL, NBA, NFL ja MLB). Odotamme vihjeitä tulevan suunnilleen sama määrä kuin Valgron blogiin, mutta toki vain mikäli pelattavaa löytyy. Kun uusia vihjeitä ilmestyy, saavat vihjeet ostaneet siitä sähköpostilla ilmoituksen.


Ilmaisvihjeet

Ensimmäinen vihje löytyy jo sivuilta (https://www.thehandicapper.net/betting-picks.html) ja se on kaikille ilmainen. Toivotaan että Valgron hyvä vire jatkuu!

Jos kysyttävää palvelusta herää, voi lähestyä yksityisviestillä Ylikertoimen kautta (käyttäjät hk_ ja Valgro) tai sähköpostilla hk@eastsidesportsanalysis.com

Kommentit (0)