Valiovihje, voittavaa vedonlyöntiä

Kolmen kuukauden odottelu alkaa olla loppusuoralla, sillä maailman seuratuimman jalkapallosarjan, Valioliigan, kauden alkuun on enää pari viikkoa. Valioliigakauden startti ja toukokuulle asti jatkuva sesonki on aina myös monen vedonlyöjän kulta-aikaa. Ylikerroin.comin foorumiltakin tutun Valiovihjeen kesäloma on ohi ja valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut.

Valiovihje

Valiovihjeen perustajat Jani ja Jesse Heikkinen, kertokaa Ylikertoimen uusimmillekin lukijoille, mikä on Valiovihje ja mikä on palvelun historia tähän mennessä?

Valiovihje on vuonna 2016 perustettu Englannin Valioliigaan keskittyvä analyysipalvelu. Olemme seuranneet ja analysoineet Valioliigaa noin kymmenen vuoden ajan ja vihjanneet julkisesti ylikerroin.comin foorumilla vuodesta 2014. Ylikertoimeen postatut 875 ilmaisvihjettä ovat saavuttaneet noin 104% palautuksen. Vuonna 2016 käynnistyneen maksullisen vihjepalvelun osalta palautus on hieman päälle 106%. Maksullisia vihjeitä on kertynyt 1444 kappaletta ja 7119 yksikköä.

Näiden lukemien pohjalta uskallamme sanoa analyysimme omaavan positiivisen odotusarvon ja tuottavamme asiakkaillemme pitkässä juoksussa tuottavia sijoituskohteita.

Vedonlyöntialan harrastajat tietävät, että markkinoilla on monenlaista vihjepalvelua, eikä kaikkien laatu välttämättä vastaa aina annettua mielikuvaa. Miten Valiovihje erottuu tästä monenkirjavasta joukosta?

Yksi selvä ero useimpiin kilpailijoihin nähden on se, että palvelumme keskittyy ainoastaan vain yhteen sarjaan, eli mainittuun Englannin Valioliigaan. Tämä mahdollistaa maksimaalisen panostamisen jokaisen ottelun analysointiin, minkä avulla on mahdollista saavuttaa etu markkinaan nähden.

Valiovihjeellä on toiminnassaan kaksi keskeistä arvoa. Ensinnäkin, työn laadun on oltava niin hyvää kuin mahdollista. Tästä emme tingi. Työtunteja ei tässä hommassa lasketa ja Valioliigan kokoisessa markkinassa pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitava ja osattava ottaa huomioon. Toinen keskeinen arvo on toiminnan täydellinen rehellisyys ja läpinäkyvyys. Verkkosivujen seurantamme päivittyy armotta jokaisen kierroksen jälkeen, oli tulos mikä hyvänsä. Toimitamme vihjeet täsmällisesti etukäteen ilmoitettuna ajankohtana asiakkaan sähköpostiin. Vihjeiden tarkka lähetysaika ilmoitetaan vähintään 12 tuntia ennen vihjeviestin lähetystä, joten asiakkaiden ei tarvitsee päivystää koneella vihjeiden saapumista.

Asiakkailta saatu palaute on ollut lähes poikkeuksetta vain positiivista, joten se kannustaa jatkamaan ja kehittämään jatkuvasti omaakin tekemistä. Myös Valiovihjeen yhteistyökumppanit ovat kiitelleet toimintatapojamme, mistä olemme todella tyytyväisiä.

Valiovihje

Kertokaa hieman tuosta otteluiden analysoinnista, mikä on teidän lähtökohta joukkueiden voimasuhteita määrittäessä?

Analyysihän rakentuu tietysti useista muuttujista, isommista ja pienemmistä palikoista. Ennen kautta muodostetaan alkuranking, joiden voimaluvut ovat arvioiden pohjana. Kauden aikana keskeisin mittari on joukkueiden keräämät maaliodottamat. Katsomme ja arvioimme itse xG:t / fair scoret kierroksen kaikista otteluista ja näemme sen selkeänä etuna koneellisesti tehtäviin arvioihin nähden. Koneet eivät nopeasta kehittymisestä huolimatta huomioi vieläkään pelitapahtumia riittävällä tarkkuudella. Tällaisia vääristäviä tekijöitä saattavat olla muun muassa rangaistuspotkut, joissa koneet ottavat huomioon vain sen itse rankkarin, kun me taas keskitymme sen tilanteen odotusarvoon, josta pilkku tuomittiin. Tämä vain yhtenä esimerkkinä.

Maaliodottamien pohjalta syntyy varjosarjataulukko, mikä antaa normaalia sarjataulukkoa paremman pohjan arvioida joukkueiden todellista iskukykyä ja pelivoimaa. Alkurankingin voimaluvut ja fair scoret muodostavat yhdessä kivijalan, jonka pohjalta arvio lopulta muodostuu.

Mitkä ovat tulevan kauden odotukset Valiovihjeen näkökulmasta?

Valiovihje lähtee kauteen melko samanlaisin tavoittein kuin edellisiinkin. Historiadataan perustuen arvioimme löytävämme kauden mittaan noin 370 kohdetta. Panosten keskiarvon ollessa noin 5,4 yksikköä pelattavaa tulee noin 2000 yksikön edestä. Tavoitteemme on 105% palautus sijoitetulle pääomalle ja tuo arvio pitää sisällään vain Pinnaclen kertoimilla lyödyt vedot. Kertoimia shoppailemalla on mahdollista päästä vielä parempiin lukemiin.

Sananen vielä Valioliigan tulevasta kaudesta 2019-2020, paljastakaa lukijoille muutama teidän ideajoukkue mitä kannattaa seurata ja mitä vetomarkkina saattaa yli-/aliarvostaa?

Manchester City on dominoinut viime kausia tavalla, jota Valioliigassa ei ole ennen nähty. Tästä huolimatta Guardiola on onnistunut kuluvan kesän aikana vahvistamaan Cityn harvoja heikkouksia (http://www.valiovihje.com/uncategorized/valioviikko-city-vahvistuu-chelsea-ja-newcastle-kysymysmerkkeina/). Liverpool on tulevallakin kaudella Taivaansinisten selkeä ykköshaastaja, mutta emme usko läheskään niin tasaiseen mestaruustaistoon kuin viime kaudella. Big six -joukkueista Chelsea on heikentynyt selvästi viime kauteen nähden, kun sarjan ehdottomiin huippupelaajiin kuulunut Eden Hazard myytiin Real Madridiin. Chelsealle langetettu ostokielto lisää Hazardin lähdön merkitystä entisestään. Myös valmentajavaihdos Sarri -> Lampard heikentää mielestämme Chelsean mahdollisuuksia.

Sekä avauskierroksen otteluiden, että koko kauden sarjasijoituksien kertoimia katsellessa Newcastle on tällä hetkellä mielestämme sarjan yliarvostetuin joukkue. Rafa Benitezin vaihtuminen Steve Bruceen on jättimäinen heikennys. Seurapomo Mike Ashley on yrittänyt myydä Harakoita jo pitkään, muttei ole päässyt sopuun hinnasta ostajaehdokkaiden kanssa. Ilman merkittäviä pelaajahankintoja Ashleyllä saattaa ensi kesänä hyvinkin olla käsissään divariseura.

Tutustu Valiovihjeeseen myös Ylikertoimen foorumilla

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.