Coolbet.com - uusi pohjoismainen pelisivusto avattu

Coolbet.com - uusi pohjoismainen pelisivusto avattu

päivitetty: Torstai, 23.06.2016, 12:34

Comments: 0

Pohjoismaisille markkinoille on julkaistu uusi pelialan yritys, kun pääosin norjalaisessa omistuksessa oleva Coolbet avaa ovensa. Yrityksen perustaja Jan Svendsen perusti aikanaan Nordic Gaming Groupin (Nordic Bet/Triobet/Tobet) ja hän ollut mukana myös Centrebetin perustamisessa sekä Norsk Tippingin vedonlyöntitoiminnan käynnistämisessä. Lisäksi Svendsen on kerännyt 30-vuotisen pelialan kokemuksensa muun muassa Playit:lla ja Bwinilla, mistä johtuen hänestä puhutaankin norjalaisen vedonlyönnin ”Kummisetänä”.Coolbetille Svendsen on saanut mukaansa tiimin, jolla on yhteensä yli 200 vuoden kokemus pelialalta. Erityisesti urheiluvedonlyöntiin keskittyvä yritys on ensimmäinen pelialan toimija pitkään aikaan, joka julkaisee oman vedonlyöntialustansa. Coolbet käyttää vedonlyöntikohteissa omia kertoimenlaskijoita, joiden kautta asiakkaille on tarjolla täysin uniikki pelituote. Esimerkiksi jo nyt Coolbet on avannut suomalaisia kiinnostavia kertoimia Rion olympialaisiin. Asiakkaat pääsevät veikkaamaan, kuka kantaa Suomen lippua avajaisissa (ennakkosuosikkina Jarkko Nieminen 2,75 kertoimella) ja kuinka monta kultamitalia Suomi kisoista tuo tullessaan (kaksi kultamitalia 7,5 kertoimella). Lisäksi pelilistalta löytyy myös suomalaisten penkkiurheilijoiden kohokohta, keihäänheiton finaali, johon jokaiselle suomalaiselle on avattu omat voittokertoimet (Pitkämäki 4,40, Ruuskanen 11,0, Mannio 150,0).

Coolbetin pelialustaan sisältyy paljon uudenlaisia innovatiivisia ominaisuuksia. Esimerkiksi vedonlyöjä näkee aina, kuinka paljon tietystä ottelusta on lyöty vetoa ja miten panokset 1X2-kohteessa ovat jakautuneet. Coolbetin tarkoituksena on olla asiakkaita kohtaan täysin avoin ja myös toimia edelläkävijänä vastuullisessa pelaamisessa. Palveluun on rakennettu ominaisuuksia, joiden avulla pelaajan on mahdollista kontrolloida pelaamistaan. On yleisesti tiedossa, että yli 85% kaikista pelaajista häviää rahapeleissä pitkällä aikavälillä. Coolbet tulee kertomaan tällaiset faktat avoimesti sivustollaan.Coolbet panostaa täysin avoimuuteen niin rahapelaamisessa kuin yrityksenkin toiminnassa. Kaikki yrityksen avainhenkilöiden tiedot löytyvät Coolbetin sivuilta omien kuvien kera. Coolbetin liiketoiminta sijoittuu Viroon ja se operoi virolaisen lisenssin alla, mikä on vastaava kuin useimmilla muilla pelisivustoilla käytetty Maltan rahapelilisenssi. Suomalaiset pelaajat voivat siis täysin laillisesti ja turvallisesti pelata Coolbetilla.

Coolbetin taustalla olevan yrityksen nimi on StayCool OÜ, jonka suurin osakkeenomistaja on Jan Svendsen. Lisäksi yhtenä pääomistajana toimii Morten Klein, joka on perustanut Norgesautomatenin ja on myös ruotsalaisen Cherry AB:n suuromistaja. Pääosakkaisiin kuuluu myös Nillen entinen omistaja Mathias Aarskog. Vakavaraisen Coolbetin rahoituspuolesta vastaa Oslossa pääpaikkaansa pitävä Sparebank 1 Markets, jolla on myös pitkäaikainen omistajien takaus.

Coolbetista

Coolbet tavaramerkin omistaa virolainen yritys nimeltään StayCool OÜ, rekisterinumero 12814989. Coolbetilla on Viron rahapelilisenssi sekä virolaisille että ei-virolaisille asiakkaille. Yritys sijaitsee Tallinnan keskustassa, jossa työskentelee tällä hetkellä 40 työntekijää.

Coolbet pyrkii olemaan oikeudenmukainen, henkilökohtainen ja avoin yritys, joka tarjoaa asiakkailleen tietoa mitä harva muu pelifirma kertoo avoimesti. Coolbetin tavoitteena on parantaa asiakkaiden rahapelitietämystä, keskittyä jatkuvaan tuotekehitykseen sekä innovaatioihin ja luoda alalle uusi standardi vastuulliseen pelaamiseen.

Kommentit (0)