FanTeam.com tuo Daily Fantasy Sports -genren Suomeen

FanTeam.com tuo Daily Fantasy Sports -genren Suomeen

päivitetty: Keskiviikko, 21.08.2019, 08:56

Comments: 0

Daily Fantasy Sports eli DFS on noussut huikeaan suosioon Yhdysvalloissa viime vuosina. Koko kauden kestävän fantasyfutis- vääntämisen sijaan 'daily fantasy' genressä ideana on tarjota uusia turnauksia joka viikko, ja riippuen lajista, lähes vuoden jokaisena päivänä! Palkintopotit ja kävijämäärät ovat räjähtäneet, ja USA:ssa on jo kymmeniä miljoonia pelaajia. Yksittäiset turnauspotit ovat jo meikäläisen lottovoiton tasoa, ja turnaus voi hyvin kerätä satoja tuhansia pelaajia. Nykyään termi 'fantasyfutis' on myös hieman harhaanjohtava, sillä fantasyjoukkueita luodaan niin jalkapallosta, jääkiekosta, jenkkifutiksesta ja esimerkiksi golfista.

 

 

Euroopassa fantasyfutis-genreä on dominoinut jo vuosikaudet Englannin Valioliigan peli FPL eli Fantasy Premier League. Kyseessä on koko kauden mittainen miljoonia pelaajia vetävä pelimuoto, joten mahdollisuudet rahasijoille pääsyyn ovat olemattomat. Moni jättääkin leikin kesken ja turhautuu jo muutaman huonon viikon jälkeen. On vain ajan kysymys milloin 'daily fantasy' genre lyö läpi Euroopassa, ja moni FPL-pelaaja siirtyy jännittävämpään ja tuottavampaan pelimuotoon!

 

Parin viime vuoden aikana 'daily fantasy' genreen onkin syntynyt pelintarjoajia myös Euroopassa, jotka tarjoavat turnauksia viikottain ja jopa yksittäisistä otteluista. Pokerin tapaan tarjolla on ns. "Guaranteed Prize Pool" sekä "Freeroll" turnauksia, ja pelit käydään korttipelin tavoin toisia ihmispelaajia vastaan. Jokainen manageri luo oman joukkueensa, ja paras voittaa potin.

 

Osallistumismaksut ovat usein muutamia euroja, joten pienen budjetin pelaajakin pääsee mukaan. 9kk kestävän vääntämisen sijaan turnaus loppuu kun ottelukierros on ohi, ja seuraavalla viikolla tarjolla on taas uusi kattaus tuhansien eurojen palkintopotteja.

 

 

FanTeam.com tuo tämän genren lähelle suomalaisia! Tarjolla on suosikkisarjat Valioliiga sekä Mestarien Liiga ja uutena myös kotimainen Veikkausliiga! FanTeam on markkinoiden ainoa fantasyfutis-sivusto, joka on käännetty suomeksi, ja käyttäjätukea saa myös tarvittaessa kotimaisella kielellä. Sarjavalikoima on markkinoiden laajin, sillä mukana on peräti 12 eurooppalaista futisliigaa. Mikä parasta: pelaajia on vielä varsin vähän, joten monet turnaukset tarjoavat huikeat valuet fiksuille petsarille. Moni vertaakin 'daily fantasy' genren tilaa Euroopassa täysin syystä online-pokerin alkuvuosiin.

 

Kiinnostaako fantasyfutis ja haluatko tietää lisää? Lue infoa foorumin FanTeam-otsikosta.

Avaa pelitili FanTeam-sivustolle tästä!

Kommentit (0)